SUMMER SALE

- collab w/ bga - 
BGA har just nu en asnajs summer sale med 25% på totti OCH min rabattkod LIUZA15 ger ytterligare 15% rabatt på era köp - passa på att göra ett riktigt najs kap! Här över har ni ett par riktigt härliga och snygga prints för att piffa upp vilket rum som helst. Älskar posters, så lätt inredningsdetalj att leka med. 
 
De har även speglar, ramar och fotoalbum. Här kommer lite inspo för matrum!
 
Glöm inte att badrummet är ett riktigt roligt rum att inreda. Details are everything.
Här är några av printsen jag kikade på sist och har hemma som jag älskar. Så härliga! För att se hur jag inredde det så finns inlägget här
 
HEJ PÅ ER GUYS! Fredag, löning och helt okej väder. Det ska dock regna ikväll vilket känns helt okej för vi har mysplaner men en varm sommarkväll tackar man ju aldrig nej till. Har i alla fall varit upp ett bra tag redan då jag hade tandläkartid imorse. Gick helt okej och inga hål hade jag men fick väl en liten påminnelse hur viktigt det är med tandtråd (som jag hade slarvat med lite lately, uh-oh..) men sen är det ju aldrig riktigt trevligt att sitta där och få kameran och massa verktyg i munnen medan de ska fråga en vad man ska göra på semestern, haha! Oh well, vi firade att jag inte hade några hål med en trevlig frulle på bageri. Så mysigt. Oh well, dags att fixa lite sen lunch och kanske få till lite träning innan kvällens middag. Vad gör ni denna fina fredag? Hur firar ni löning?
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥
Category: INTERIOR