Vinterns jacka


Bild från en av favoritbloggarna, Mini.

Hej på er!
Dagen har rullat och tiden har sprungit. Efter mina tre lektioner idag så sprang jag till dansen med Merjem. Det var rätt så kul att vara tillbaka där. Hiphop/New style dansar jag. Efter det kom jag hem och såg att jag hade fått en ny lampa i rummet, jag hade ju spotlights innan och eftersom alla alltid är i mitt rum så slutade de funka, jag hade ingen taklampa på ett bra tag för alla i min familj är lata, haha det går i släkten. Men nu, ljus - finally!

Pälsjackan ovanför, ge mig! Den är från Zara, hur mycket den kostar vet jag inte men det lär va ganska mycket. Men.. en vinterjacka får kosta, det ska hålla en varm. Hur mysigt är det inte med päls? Det får inte vara äkta päls, det är beyond äckligt. Så kalla mig fattig, men falsk päls ska det vara. Sen när blev döden mode?

Jag hade en awesome idé för projektarbetet i år, en idé jag skulle kunna ha kul med, som jag har passion för. Ni får lista ut vad det är ;) Men jag visste inte hur jag skulle go about it, men med lite encouragement av Miriam så vet jag nog hur jag ska göra. Så nu ska jag brainstorma lite. Det är nog allt för idag. Puss ♥

Perfect ones


Jag är med och tävlar hos Ellinorak, hon lottar ut ett par skor från Bags and fashion. De är så gorgeous! Jag vill ha just de här skorna på min skiva eller någon student event det här året. Det kommer vara ganska många events i år; middagar, fester, skivor osv. Vet ni vad det bästa är? Man behöver inte ens klä upp sig så mycket där uppe, min nya svarta satinklänning är PERFEKT för de här skorna, because it's not about the woman, it's about her shoes. Jag tycker mina fötter förtjänar att se fina ut!

30 augusti

Dagens humör: nja, hur glad kan man vara som sjuk?
Dagens mående: sjuk
Dagens borde: komma på en project work idea
Dagens kändis: Mary-kate Olsen
Dagens frisyr: Rakt och utsläppt
Dagens klädsel: Svart mjukisdress
Dagens skor och jacka: None
Dagens smycken: None
Dagens planer: komma på en project work idea, utveckla min idé rättare sagt
Dagens materiella vill ha: en svart gorgeous klänning
Dagens längtan: Sömn
Dagens fundering: Blev alla magsjuka från igår?
Dagens beroende: vatten
Dagens tråkigaste: hela dagen?
Dagens roligaste: samtalet med banditen
Dagens tidning: ELLE
Dagens låt: Trey Songz - Missing you
Dagens serie: That 70's show
Dagens naglar: korta och svarta
Dagens hemsida: skonamig.se
Dagens mat: Te och brago (love), vatten.. vatten.. choklad, te.. vatten. Nu ska jag äta äpple.