QUALITY TIME


Hubster introducerade mig till en pizza som han hade ätit med hans vän. Måste ha vart bland det godaste jag ätit på vapiano. Det är alltså spenat och räkpizzan med extra oxfilé, chili flingor och lite chili-olivoljan drizzled över hela pizzan. Så gott!!! 

En hungrig tjej! 
 
Alltså denna chokladkaka på Sandy's... Har ni provat den? Perfekt för treat days då man går all in. Rikligt mäktig (rekommenderar att man delar!) och god! Biten är så stor att grädden fick sin egen tallrik, woop woop!
 

Mitt livs kärlek och jag.
 
Några bilder från vardagen då jag och hubster ätit gott. Det blir en liten paus från det ett tag, mer om mina nya kostvanor imorgon. Men ikväll går jag all in - efter mums donken med syster har jag parkerat hela min trötta kropp på soffan med godispåsen framför vänner med syster. Mysigt
 
Hoppas ni har en fin lördagskväll! ♥

'CAUSE EVERYDAY IS A PARTY

1. HÄR / 2. HÄR 
 
Åh, föll lite. Hade lite tid över imorse så jag satt och kikade på skor.. väskor, jackor. Ja, you name it. Hur snygga partyväskor? Eller, egentligen så skulle jag kunna bära dessa vardagligt också - varje dag är ju trots allt en fest. Sen är jag sjukt svag för både krokodilmönstrat och suade, och den snygga guldkedjan såklart. De båda finisarna är från märket BT London. Köpte ju ett par skor därifrån förra året som jag var tvungen att sälja eftersom de var för små, snygga som satan var dem dock. Tråkigt att jag inte hann beställa om dem i rätt storlek sen, glömde det totalt! Ska se ifall det finns liknande, behöver ju ett par snygga höst kängor. Det enda jag köper nu för tiden är ju sneakers, haha! Det används ju mycket mer i för sig, men till pälsjackan passar ju ett par finskor mer.
 
Dags för lunch. I matlådan idag har jag mammas goda spagetti och köttfärssås, mums! Hoppas er dag rullar! ♥

LAST DAY OF OCTOBER

Godmorgon på er guys! Alltså.. träningsvärken jag har från gårdagens legday och överkroppspasset dagen innan det - inget att leka med. Det har varit svårt att sätta sig och resa på sig överallt, har verkligen ingen aning hur jobbet kommer gå idag... Wish me luck. Annars började jag dagen perfekt med en god frukost; sport knäcke med philadelphia, kalkon och gurka. Provade även skyr för första gången nyligen, gillar hur lätt den känns. Jättegod var den! Även en smoothie är förberedd för en lång dag på jobbet. Älskar denna to-go-kopp från Blueberry!!
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥