FRESH FEELS

 
Hej på er guys! Hoppas ni mår bra. Tänkte börja inlägget med att visa er en liten ungefärlig before and after på helgens hårklipp. Alltså det var så långt och slitet, att bli av med halva lasten kändes SÅ skönt och även fräscht. Sen blev det ju mer action i håret med tapp, det var evigheter sen jag hade det. Efter att jag blev stood up i helgen då jag skulle klippa mig hos en tjej på Globens hårvård drog jag in till Globen och bokade en tid på Headspot för dagen efter. Nu i efterhand känns allt meant to be. Tjejen som klippte mig var otroligt trevlig och klippte så bra. Så nöjd med både nya frillan och besöket! Ibland blir inte allt som man tänkt sig, man blir arg och irriterad på situationen men man måste komma ihåg att det finns en mening med ALLT. Haha, sådär lagom djup ang. hårklipp liksom.
 
Annars sitter jag och degar framför Netflix efter en cheatmeal. Blev äntligen av med mitt flottiga burgar crave, men viktigast av allt pommes. Det är verkligen min största svaghet. Blev även av med det lilla vi hade kvar av glassen från helgen. SÅ, nu kan jag köra igåg februari on a clean note utan glass hemma. Helt rätt! Mer om februari's mål och tankar dyker upp imorgon.
 
Hoppas ni har en underbar onsdag! ♥

WEDNESDAY ALREADY?

(null)
I samarbete med Proteinbolaget - med rabattkoden PBFITNESSBYLIUZA får ni 10-20% rabatt på ord. priser. Så inte denna låda som redan är gereröst nedsatt men allt annat!

Hej på er guys! Bokslutsvecka så det är full rulle på jobbet, då är det nice att ha lite godis på skrivbordet. Bland annat Pandy godis och denna bar! Så, måste bara tipsa er om denna bar från Nutramino som ni får en låda med 12 st för 199 kr på Proteinbolaget - KAP! Det bästa är att baren är så stor och mäktig att den kan delas och ätas vid två tillfällen så det är nästan 24 barer kan man säga. Berättar mer om min kost och mina kosttillskott i nya youtube videon. Det klipptes ganska rejält då den var lååång innan (helvete vad jag kan babbla) men märkte när jag höll på att redigera klippen att jag valde nog för många topics för en video. Men ja, man lär sig ju med tiden. Ni hittar videon  här

Hoppas ni har en underbar onsdag! ♥


TUESDAYS MUSTN’T BE BORING

 
Godmorgon på er guys! Var uppe med tuppen imorse och fick i mig denna frulle; avokadomacka, äggmacka, äpplejuice och pannkakor. Hade kvar ett par från helgen och har ju inte hjärta för att slänga mat så valde att lyxa till denna tisdag. Kommer fortfarande ihåg att jag fick tipset av er här i bloggen om "fintisdag" - måste va typ de bästa tipset jag fått av er. Har sen dess försökt att göra mina tisdagar så speciella som möjligt, oftast med en mer sassy outfit eller rolig aktivitet. Denna morgon blev det frullen som blev lite extra fin. Helt rätt! 

Hoppas ni får en fin fintisdag!