NEW FROM IDEAL OF SWEDEN

 
Hej på er guys! Bloggen har fått stå tom i två dagar, hur?! Tiden har gått så fort, har inte alls hunnit med något känns det som. Gårdagen spenderades på jobbet och sen drog jag, hubster och syster till Täby centrum en snabbis. Köpte presenter och jag tog chansen och hälsade på alla vänner på H&M. Det var verkligen så kul, ville inte alls gå haha. Sen drog vi hem och syster var SÅ taggad på Let’s sing. Jag har ju inte rört den sen förra veckan då jag började hosta. Tror inte det var spelet nu när jag tänker efter, snarare ett virus som jag smittats av just de dagarna. Phew. 

Började i alla fall dagen med ett cardio & core pass, min favvo. Däremot är jag SÅ glad för denna powerbank från Ideal of Sweden som fick följa med till gymmet idag. Glömde ladda mobilen igår kväll så hade inte alls mycket batteri innan jag behövde ta mig till gymmet. Sen kan man ju inte ladda och lyssna på musik samtidigt med telefonen längre.. så denna powerbank och mina sudio-lurar var dagens räddning. Måste bara säga WOW vilken speed det är med laddningen, måste vara den bästa powerbanken jag testat. Ett plus är att den är fin. Så fin. Med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt på allt. Om ni är ute efter en powerbank eller fina skal tycker jag definitivt att ni borde kolla in dessa. Unna er! 

Hoppas ni har en underbar lördag!

A GOOD WEEK SO FAR

(null)
Körde på Proteinbolaget’s BCAA i smaken brazilian mango idag, en stor favorit! Med koden "pbfitnessbyliuza" får ni 10-20% rabatt.

Hej på er guys! Hoppas ni mår bra. Min dag har varit hemsk, haha. Glömde mina glasögon (vilket jag märkte när jag nästan var framme på jobbet) så satt ungefär 20 cm från skärmen hela dagen. Sjukt utmattande att behöva anstränga ögonen på det sättet en hel dag. Men lyckades ta mig till gymmet och få till ett riktigt bra pass. Skönt! Efter en god middag tänkte jag börja röra mig mot sängen. Äntligen fredag imorgon!

Hoppas ni har en fin kväll! Vi hörs mer imorgon. 

BEAUTIFUL POWERBANK

 
 
ÅH, är så himla kär i min powerbank från Ideal of Sweden. Satt och velade ganska länge mellan designerna när jag skulle beställa en men är så nöjd med denna, den är SÅ fin. Kan inte sluta titta på den, eller röra den ibland haha! Däremot ångrar jag att jag inte tog den matchande sladden, det får bli efter löning. Är så nöjd med den i alla fall! Den håller upp till två hela laddningar och det går fort. Sen är den fin att ha framme medan det laddas också. Bara wins. Juste, tunn och extremt lätt är den också. Mer plus. Har ni en powerbank? Så skönt att ha i väskan under långa dagar. OM ni inte har så rekommenderar jag denna här över från Ideal of Sweden, finns i flera designer och med koden "liuza15" får ni 15% rabatt. Fan, nu är jag så sugen på matchande skalet, den skulle vara så fin i vår. Vad tycker ni om designen?
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥