SLEEP NOW YES


Ännu en superlång dag med både plugg och jobb, bara andra veckan jag kört dubbelt och är redan exhausted. Hoppas på att kunna gräva mig in i plugget ordentligt nu i veckan under mina lediga dagar, får väl offra annat roligt jag hellre skulle velat göra. Tror nog att det är värt det i slutändan. Annars bjuder jag på en selfie från gårdagen, första selfien med nya bebben. Hade faktiskt inte haft röda läppar (Ruby Woo från MAC) på evigheter , tyckte att färgen passade perfekt till den balla kimonon jag hade. Bild på den kommer snart. Det blev ju lite shopping förra veckan som jag sakta men säkert ska visa er. Men det enda jag tänker på nu är sova sova sova.
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll guys! ♥

COMFY PERFECTION

1. HÄR / 2. HÄR
 
Var ute efter ett snygga lårhöga stövlar inför vintern men fastnar såklart i sneaker-kategorin, as usual. Inte visste jag att Micheal Kors även sysslar med sånt. Dessa var ju ganska så balla ändå, kanske till en helfärgad outfit då de ändå är lite speciella. Påminner dock lite om Adidas-skor, men med en twist. De andra skorna är verkligen min typ av sko, chunky klack och superenkla. Passar till allt! Vagabond brukar ju oftast ha väldigt mycket fint i just denna kategori, man kanske ska gå förbi deras butik i stan och prova några skor. Det är ju så himla svårt med skostorlekar ibland, små i storleken och stor i storleken bla bla bla. Dessa två snyggisar är från sko-djungeln Spartoo. Vilken gillar ni mest?
 
Hoppas er måndag rullar på fint! ♥

Sponsrad video: The New Oral-B Electric Toothbrush with Bluetooth Connectivity

 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Ny vecka, nya tag - right? Skönt med måndag. Började min dag med en stor och god frukost (vaknade ju trots allt hungrig som en björn efter gårdagens mag-fys-pass...) innan plugg och jobb. Ännu en lång måndag väntar. Ända sen jag började tänka mer på min kost fokuserar jag även på hälsa på alla sätt. Mjukgörande krämer, ansiktsmask, inpackningar men även munhygien. Det är ju liksom prio 1 när man äter så ofta som jag gör. Tandtråd, mjuk och bra tandborste, bra tandkräm och flux är standard varje morgon och kväll. Även tandläkaren märkte skillnad på att jag tog hand om tänderna bättre senaste gången, score! Lately har jag använt en tandkräm från Oral-B och tänkte passa på att visa er deras nya el-tandborste med bluetooth. Verkar inte den riktigt ball och bra? Tandborsten har även en app kopplad till sig som påminner dig om tandtråd och när man ska byta tandborsthuvud på eltandborsten. Saker som man annars kanske glömmer. Tanken är att appen ska hålla koll på dina tandborstningsvanor och göra dig till en bättre tandborstare. Kan va en riktigt bra investering det här, med tanke på priserna för att fixa hål och annat skit när man inte tar hand om tänderna. Sen kan det ju va så skönt med en elektrisk, så slipper man risken att borsta för hårt. Vad tycker ni?
 
Hoppas ni får en grym start på veckan! ♥ 
 
Detta är ett sponsrat inlägg.