Skräpigt istället

 Nu är jag äntligen hemma! Jag är rätt så trött idag, så jag ska nog gå och lägga mig tidigt. Men annars har dagen rullat på rätt så bra men det blev aldrig någon minigolf utan vi åt skräpmat och glass istället.  Kameran var på då och då ;)


Jag körde på en special order, gott! Elina 127 och Musse pigg ville va med..


Vid det andra bordet var det lite tystare..


På vårt bord satt Musse pigg ..


.. och Piff & Puff.Jag och syster var de enda som ville ha glass! Snubben som jobbade där var sjukt rolig, han snackade en massa och sen skulle han slå vad om att han kunde vända på glassen utan att klicken över skulle ramla av. Ifall det "inte gick", skulle jag få en ny glass. Haha, han klarade!


Outfit från gina, skor från euro sko och rosettdiadem från hm. Mjukglass ♥

Men då säger vi godnatt för idag. Men nu när jag ändå mobilbloggar så blir det ju någon update då och då. Sov sött och god natt!

Godmorgon!

7bdd666891d91c1e7c9953a973525ec4.png

Kolla varifrån!
Godmorgon! Just nu sitter jag på jobbet och får igång datorn. Vädret är awesome idag, perfekt för minigolf! Det ska jag göra efter jobbet med postenbarnen (utan Maliha och Sabil då) Woho! Inte för att jag är bra på det, men det blir kul ändå. Vi får hoppas att jag inte skämmer ut mig för mycket, man kan ju inte glömma min flopp i bowlinghallen då klotet flög bakom mig, haha. Ja, jag är bra på att skämma ut mig! Kameran åker med ;)

Men nu ska jag hämta en kaffe latte och fortsätta jobba. Puss!

Tania piercar tungan

Efter jobbet följde jag som sagt med bästis Tania för att hon skulle pierca tungan. Jag följde såklart med henne in. Först var jag så nervös att jag kollade bort som att det var jag som skulle göra det. Men hon var modig hon! Hela vägen hem pratade hon som ett barn, så söt! Haha, jag skulle aldrig våga..


Jag filmade också, men videon krånglar jättemycket. Det får komma upp en annan dag ;)