FROM TOP TO TOE

 
Har gått och fått dille på Adidas grejer lately, nästan allt jag ser åh:ar jag till. Det var ju nån dag jag sprang runt i adidas från topp till tå, men eftersom allt var svart kändes det mer laid back. Hur snygg var inte allt detta? Däremot kanske jag inte skulle kombinerat leggingsen och tröjan, jäklar vilken reklampelare man skulle känna sig som haha! Men separat var ju alt supersnyggt, bortsett från de balla skorna som funkar med allt. Får bocka av dem från min shoppinglista asap. Är verkligen en sneaker-människa har jag märkt, till och med när en outfit skulle funkat bättre till klackar, bekväma jag liksom. Dessa tre snyggisar hittar ni på Spartoo, känner ni er shoppingsugna? I know I am...
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥

THURSDAY TOP


Hej på er guys! Äntligen finito på jobbet efter en lång men jätterolig dag. Tiden går ju så fort när man har kul! Denna sköna och snygga topp från h&m (trend) åkte på idag, denna gång till sidbena och svaga lockar. Ska se ifall jag lyckas ta en selfie senare, typ evigheter sen eller vad?! Men men, ikväll ska det spenderas lite quality time med kärleken efter en hel vecka. Som vanligt har vi ju ett par ärenden först men sen blir det väl nån fika eller så. Hopefully något nyttigt, kosten denna vecka har varit on point. I helgen fyller mammis så då tänkte jag unna mig lite mums. Man får ju prioritera när vägen mot målet går så bra, så värt det kan jag lova.

Hoppas ni har en underbar torsdagskväll!

GOODMORNING GUYSGodmorgon på er! Hoppas ni mår prima. Själv är jag lite småtrött men det funkar, det är nog the excitement inför en spännande dag på kosmetikavdelningen som gör mig taggad och pigg. Självklart även den goda frukosten som bidrar till det. Började dagen med två ägg innan det var dags att rulla ut. På vägen hade jag denna jumbosmoothie att smutta på, även en liten låda cashews. Det lär hålla mig mätt och glad gill lunch. Vad hittar ni på idag? 

Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa!