Pappa är gullig


Marabou, geisha och godis. Pappa kan vara så gullig ibland!

Men nu ska jag faktiskt sova (kalla mig mobbad, varsågod!) för jag ska ha svenska nationella i 5 timmar imorgon. Så vi säger godnatt här! Wish me luck ♥

Sista mars


Dagens outfit här! Stentvättade jeansleggings, solisar och tröja från Gina, nya skor från Din sko. Skinnjacka från H&M och väska från Åhléns. En ganska vårig outfit!

Hej på er people!
Jag hade en sjukt bra dag faktiskt!  Allt började med vår gympalektion som gick helt perfekt, det kändes riktigt nice efter. Sen hade vi massa nya saker i fysiken, jag funderar faktiskt på att gå igenom lite nu så jag hänger med. Sen var det lite spanska och lunch hit och dit. Jag kom precis hem och min mage kurrar så mycket. Jag ska nog ta bort mascaran (sova med smink, not good!), göra snacks, äta medans jag ser på nåt och ta en nap. Jag håller på och somna, medans magen kurrar. Weird eller vad haha. Vad ska man göra först, äta eller sova liksom? Men jag kör nog på snacks och därefter en nap. Sen måste man ju gå igenom svenskan också, för nationella imorgon. I 5 FREAKIN TIMMAR! Jag vet inte vad jag ska ha med mig för snacks faktiskt. Jag måste fixa något gott!

Men vi hörs senare under kvällen ♥

Update 19:35: Gud, jag är så trött! Jag vill ta en nap men samtidigt tänker jag på att jag vill sova ordentligt inatt.. Äh, jag kan sova  twice. No problems with that. Jag har sett på Two and a half men och ätit mellanmål. Sen har jag också gästbloggat hos Musse pigg, en jätterolig konversation som ni måste läsa! Men nu, nap people!

En lång nap

Hej på er igen!
Jag har faktiskt inte gjort så mycket alls under denna kväll, det blev en stor nap istället. Jag var ju så trött! Men nu har jag kompenserat lite för de förlorade timmarna. Anyways, eftersom jag blev busted för att va uppe igår så fick man inte sitta vid sin egen laptop. Stackars Amir! Ja, min laptop heter Amir och jag är ett barn som har ett namn till den. Så nu sitter jag här nere vid familjedatan och bränner en musik-cd för vår gympa lektion imorgon. Efter det ska jag nog skriva rent gympa saken och det jag ska säga. Jag kan få black-out när som helst!

Jaa, vad mer. Eftersom jag sitter här nere vet jag inte riktigt vad man kan lägga in för bild. Jag har någon constant need för att ha minst en bild per inlägg. Det lyser ju upp! I för sig så beror de på bilden. Okej, nu babblar jag som vanligt. Jag ska nog bränna CD:n och gå upp, skriva rent och sova. Puss och godnatt på er! ♥


Jessica Stroup är så gorgeous! Favoriten i 90210, utan tvekan!