INSTAWEEK #179


1. Åh, älskar såna texter som ger måndagskärlek. En så underbar dag på veckan, önskar att fler insåg det. 2. Tisdagskvällen bjöd på en del skratt då syster, jag och hubster gick och såg Kevin Hart och The Plastic Cup boys i Globen. Hade kört mage på gymmet tidigare den dagen och kan lova er att det blev mer magträning den kvällen. 3. Lite sissylove. Det är så sjukt att man ser sin lillasyster som en liten bebis fastän hon faktiskt är rätt så stor nu, har körkort, jobb osv osv. Hon är liksom en vuxen människa men ändå har man svårt att låta henne va vuxen, haha det är nog bara ni storasystrar/bröder som förstår den exakta känslan. 3. Det är så sjukt att det är några månader kvar nu, innan jag blir en fru. Det har inte riktigt slagit mig och kommer förmodligen inte att göra det förräns vi närmar oss ännu mer. Typ dagen innan, haha! Det ska bli spännande att se hur jag klarar av att gå runt i denna otroligt tunga dress en hel dag. Fatta träningen, haha! Får köra lugnt på gymmet den veckan.
 
Det var min vecka det. En fullproppad vecka med jobb, träning och roligheter. Kan ni fatta att vi säger hejdå till januari idag? Helt sjukt! Samtidigt som jag vill att tiden går fort för fy vad jag LÄNGTAR till livet som gifta så känner jag ju mig ganska så stressad över allt som skall göras och fixas tills dess. Stress-hanterings-tips?! Haha!
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll allihopa! ♥

BLACC AT SPORTAMORE

Åh, måste bara visa er mina nya snygga träningskläder från BLACC som jag köpte på Sportamore. HÄR kan ni kika på alla deras snygga och bekväma träningskläder. Jag ääääälskar dessa leggings - hur snygga?! Sport-bharna är vanliga tunna (utan kuddar) men ger bra support så även de får en tumme upp. Första men absolut inte sista gången jag beställer träningskläder från Blacc. Även ifall jag inte borde köra mer träningskläder...
 
Hoppas er söndag rullar på fint! ♥

BYE BYE JANUARYGodmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Idag säger vi hejdå till januari, hur sjukt? 2016 kommer verkligen bara rusa förbi känner jag. Annars är det jobb som gäller idag. Gårdagen var ganska lugn tyckte de flesta av oss, för att va lönehelg i alla fall. Men det brukar bli så när lönen kommer så tidigt i veckan. Eller? Just denna lön är ju mest efterlängtad på hela året så jag förväntade mig kaos igår men icke sa nicke. Hoppas på en skön och rolig söndag då. Bara för det kommer det bli kaos haha! PS, imorgon ska jag försöka skriva inläggen om nötsmör och min progress. Har inte alls hunnit med det de senaste dagarna. Vad hittar ni på idag då? 
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥