GAZELLE

Gazelle by Adidas Originals (här)
 
Häromdagen var jag ute på skojakt och hittade då dessa snyggingar från Adidas Originals, de heter Gazelle och var hur balla som helst. Sen har jag blivit helt hooked på peach och puderrosa, varannan sak jag köper just nu är i den färgskalan haha! Det blev dock ett par andra till slut men har fortfarande ögonen på dessa, vi får se ifall de också blir mina. Hihi.. det där med sneakers alltså, hubster undrar alltid 'hur många sneakers har du?! hur många behöver du?! VI HAR INTE PLATS!' haha, nu har han även köpt en sånhär tyg-grej som man hänger i garderoben med plats för typ 10 skor "här kan du ha alla dina tusen sneakers! :)" Tacktack! Kanske perfekt anledning att klicka hem dessa då? Ni hittar de på le sko-heaven Spartoo
 
PS, i och med att det är långhelg (för de flesta av er) så tänkte jag förlänga frågestunden med en dag till så måndag kväll avslutas den, imorgon alltså. Släng in alla era frågor HÄR! Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥

BEST OF BOTH WORLDS

Godmorgon på er guys! Började dagen med en mumsig frukost á la syster och mamma. Hade saknat mammas french toast, de är perfekta (!!). Sen brukar syster göra en grön smoothie som jag velat smaka så länge, äntligen. En god frukost med lite från båda världar. Smoothien var ju riktigt bra; spenat, kokos, banan osv men toasten blev en helg-treat.. satt så fint! Lite efter-frulle-deg gäller just nu och sen ska vi ta tag i dagen med att handla, mealpreppa och städa. Har haft ett par stressiga dagar lately så har SÅ mycket saker på överallt, måste verkligen ta tag i det. 


Glöm inte att slänga in en fråga eller fler i frågestunden jag har. Scrolla ned för att hitta inlägget. Hoppas ni har en underbar söndag allihopa!

COZY SET

 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv är det jobb som gäller denna galna lönelördag, vettefan vilket ös som väntar idag men tur nog har man en kort dag så låt tiden gå suuuperfort nu. Skulle dock hellre varit hemma och börjat dagen med en mysmorgon och brunch i detta mys-set från Chiquelle (samarbete). Den är verkligen supermysig och framförallt riktigt fin - perfekt när man bara är hemma men vill känna sig lite mys-fin. Ja, väldigt mycket mys i detta inlägg men av självklara anledningar. Är ni också sugna på detta set, eller kanske något annat fint får ni 15% rabatt med koden TREND15. 
 
PS - glöm inte frågestunden (här), avslutas på söndag! Hoppas ni får en dunderlördag! ♥