Chocolate Raspberry


Note: det ser ut som att jag har en fläck på armen - ljusfläck från kameran!

Juste! Idag var jag ju och fikade en snabbis med Tania. Som sagt så blev det något litet bara, en Chocolate Raspberry Caffe Frappe. Den va riktigt god. Men vet ni, jag föredrar Espresso house's frappes, de är mycket godare. Den här smaken och Creamy Caramel jag åt förra gången smakade exakt likadana. Men goda såklart ;) Hon hade köpt svart hårfärg och löshår. Jag var bara tvungen att jämföra löshåret med mitt hår, det sägs ju att jag har kolsvart hår. Jag kommer ihåg i 9:an (?) då Emma i min klass hade svart löshår och jag provade det, man såg inte att det var löshår för det smällte in med mitt hår. Läskigt.

Imorgon pratas det om någon picknick. Jag vet inte hur stor lust jag har för att gå, men jag är sugen på lite grill. Typiskt mig att alltid tänka på maten. Vi får väl se hur det blir. Fördelen med att gå är ju maten, nackdelen är att vakna tidigt då jag hade längtat hela veckan på att sova ut istället för att vakna klockan 6 på morgonen varje freakin dag!

Men hur som helst. Jag sitter här med oboy, tobbe, världens godaste chips (sourcream and pepper) och lite surgodis. Men jag äter väldigt lite i taget (tro det eller ej!). Medans jag smaskar i mig allt det här kollar jag på CSI New York. Något coolare finns fan inte!

Det blir nog allt för idag. Godnatt

I show up and you go rawr

Så här såg man ut idag då. Det blev ganska stressigt imorse så det här var faktiskt första gången jag bara vaknat upp och tagit något. Annars så har jag min lilla bok jag planerar, haha jag är för organiserad *nörd*. Jag smakade Burger kings mini pancakes också (hann inte äta frukost hemma, ett  bevis på att jag hade det stressigt). De är riktigt små och söta, goda också för den delen.

Imorgon är det 1:a augusti - REDAN! Det känns som att det var igår jag sa "Oj, imorgon är det 1:a juli!". Tiden går för fort, det är lite läskigt faktiskt. Tråkigt nog har jag spenderat nästan hela mitt sommarlov inne på ett kontor. Men när lönen kommer, tror jag faktiskt att jag kommer glömma det, haha. Jag kommer bli bländad av pengarna.

Just nu lyssnar jag på världens bästa låt och pratar i telefon med en vän. Men nu ska jag ner och hämta ett stort glas oboy (kärlek) och se på någon serie. Efter det ska jag ta en nap, det var sjukt länge sen jag gjorde det. Puss!

The look of yesterday


Kjol från gina, tisha (egentryckt) och skinnjacka från hm, tjockt armband är systers/mammas, väskan (systers) från Louis Vuitton.

Det är fullt upp på jobbet just nu. Bokningarna bara faller in i lådan. Men precis som jag lovade, här är gårdagens outfit. Jag älskar min nya tshirt, verkligen älskar. Den är så enkel men så cool. Nyss hade vi alla en fika då man gick runt lite och åt goda saker. Men jag måste ändå gratta syster för hennes good news. När hon ringde så skrek hon och jag blev hur rädd som helst. Inte för att nåt hade hänt eller något, utan för att jag var rädd för att jag hade gjort något, tagit något som är hennes eller något i den stilen. Så när hon lugnade ner sig lite och sa hennes goda nyheter blev jag både lättad och glad, hahah. Men vad de goda nyheterna var kan ni läsa om på hennes blogg. Hur som helst, GRATTIS SYSTER!

Nu ska jag fortsätta jobba. Vi hörs senare ikväll för idag ska jag köra på en skön fredagsfika med bästis. Det blir nog något litet eftersom jag sparar pengar till London. Puss på er ♥