THIS TOP THO

Hej på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv är jag helt slutkörd efter en lång måndag. Började dagen med jobb och därefter hamnade man på gymmet i denna balla outfit. Har kärat ned mig totalt i denna topp som jag köpte nyligen på H&M, hur snygg är inte den?! Efter det blev det middag med mamma och syster innan hemgång. Mammas mat alltså, sånt saknar man. Anhwho, ska piffa upp morgondagens matlådor med lite spenat. Stuvad spenat är bland det bästa jag vet, jag kan helt ärligt crave:a det på samma sätt som jag crave:ar choklad.

Hoppas ni fick en underbar start på veckan!

FRIYAY MOOD

Hej på er guys! Ett par långa och tuffa dagar här så har inte hunnit göra så mycket alls än att jobba och komma hem och krama hubster. Ett par dagar kvar innan jag är ledig igen så får kämpa på helt enkelt. Annars slutade jag precis jobbet så jag och hubster ska ta oss ut i rusningen och försöka köpa något kul till kusindottern som har kalas imorn. Sen blir det nog bara mys resten av kvällen. Det ska tydligen regna så perfekt väder för det. Vad hittar ni på idag?

Hoppas ni har en underbar fredagskväll!

BREAKFAST FOR CHAMPS

Hej på er guys! Efter en chill förmiddag med en god frukost framför tvn var det dags att ta sig mot jobbet för en lång dag. Under såna dagar brukar det finnas mycket gott på jobbet, hoppas jag har mealpreppat så bra att jag inte orkar eller tänker på choklad. Speciellt när jag har börjat dagen med denna grymma goda frukost. Wish me luck!

Hoppas ni har en underbar torsdag!