ONE MILLION ERRANDSHej på er guys! Hoppas ni mår bra. Jag är helt slut efter en fullsmockad dag. Efter fullt ös på jobbet fixade jag naglarna, köpte lite inredning och väntade på syster. När mobilen har 1% batteri och man har två gigantiska åhlens-påsar är det inte så kul att gå runt så satt och glodde på folk i nån timme. Kul. Efter en god middag på caliburger är jag nu hemma, efter ett par små to-do's tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Så slut i hela kroppen och huvudet. Ps hur fint väder har vi inte denna vecka? Underbart! Invigde denna sköna klänning från H&M idag. 

Hoppas ni har en fin kväll!

SO GORGEOUS

Alltså, hur fin?! Kapade den på H&M i stan då vi inte har detta koncept i vår butik. Älskar hur enkel den är och så piffar tofsarna upp den. Skulle lätt vilja köpa de matchande shortsen men det blir alldeles för dyrt för det just nu. 
 
Hoppas ni har en underbar dag! ♥

MY MORNING BUDDY

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv var jag jäkligt trött denna morgon, sov hela vägen till jobbet istället för at äta frukost men hann få i mig denna smoothie när jag kom fram i alla fall. Älskar denna smoothie-mugg!
 
Hoppas ni har en fin tisdag allihopa! ♥