NEW YEARS OUTFIT

Hej på er guys! Här har ni kvällens partyoutfit, en matchande topp och kjol från H&M (trend) från förra året tror jag det var. Hade verkligen ingen aning vad jag skulle ha och syster bad mig gå all in så jag tänkte att nyårsafton var perfekt tillfälle att ha denna kombination. Annars är det ju too much men ikväll är det perfecto!


Så jag ville bara kika in och säga tack för all kärlek ni har visat mig här i år, trots att bloggen har fått lida ganska så ordentligt speciellt nu i sommar. Men nu börjar den komma igång igen, hoppas ni gillar allt ni ser. 

Hoppas ni har en underbar nyårsafton allihopa! 

NEW YEAR MASK

Passade på att prova denna ansiktsmask från Formula 10.0.06 idag, vi har precis fått in de på H&M och jag blev alltför nyfiken för att låta bli. Det fick bli dessa två, måste få tag på den gröna också. Och scruben. Ja, alltså hela kollektionen alltså. Tänkte att idag, nyårsafton, var ett perfekt tillfälle för att prova en. Kunde dock inte bestämma mig för vilken så hubster fick välja, fick bli den lila. Nästa gång blir det den rosa. Underbar var den i alla fall! Väldigt smooth och lättanvänd. Peel-känslan är ju för bäst, haha nånting riktigt satisfying med det eller hur?! Men men, ska börja röra på oss. Tog fram en riktigt wow-ig nyårsoutfit idag. Haha, bara jag som kan gå SÅ all in.. Men för en måndagsälskare är ju nyår måndagarnas måndag. KÄRLEK. 
 
Hoppas ni har en underbar nyårsafton! Hörs senare med nyårsafton ♥

LAST WORKOUT OF 2016

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Sov ut imorse men gick upp när jag vaknade naturligt, vilket vi insett att jag måste göra för att undvika att må skit. Även ifall det är nyårsafton och jag vaknar vid 7... Men men, efter en god nocco hamnade jag på gymmet för årets sista träningspass. Det blev det köttigaste benpasset på länge! Skönt. En välförtjänt vilodag väntar imorgon. Annars tänkte jag dra vidare och handla lite frulle. Årets sista frukost måste ju bli lite extra mumsig! Vad är er favvofrulle?


Hoppas ni har en underbar lördag guys!