SO GORGEOUS

Längtar till våren så himla mycket just nu, mest för att kunna använda denna nya åh-så-snygga kappa som jag fick av Mithila i present nyligen. Hur fin? Jag älskar hur diskret den är, inga starka färger eller för "guld" osv, utan stilren och ja, gorgeous! Tack tack tack min fina! Modellen är så snygg att jag funderar på att kapa hem ett par till.. Hmm, I probably shouldn't men åh.. Anywho, har bara tagit det lugnt idag. Gjort nada! Skönt. Hopefully blir jag totalfrisk inom kort så jag kan börja träna igen, som jag har saknat det. Kliade i fingrarna igår på spa-gymmet när jag såg alla styrkemaskiner. Oh well, nu ska jag gå och äta igen. My all-time-favourite activity.
 
Hoppas ni har en underbar lördagskväll allihopa ♥

ELEMENTS SPA WITH SISTER


Godmorgon på er guys! Efter gårdagens underbara relax-dag hade jag verkligen no energy när jag kom hem. Man känner sig verkligen som en ny människa och märker verkligen hur STRESSIG vardagen är. Det här var min present till syster förra året, haha! Vi började morgonen med en härlig workout i spa/hotell-gymmet. Även Agneta Sjödin fanns på plats, haha crazy! Jag kunde tyvärr inte styrketräna så gick en halvtimme på bandet vilket var riktigt skönt. Sen hoppade vi in i poolen, bastade en massa både i ångbastun och torrbastun och tog det lugnt hela dagen. Även lunch ingick så det blev en underbart god club sandwich för oss båda, den är SÅ god. De hade även ett mysigt relax-rum med fin utsikt över söder där vi låg och drack en mumsig mango-äppel smoothie, så stört god kombo! Efter ungefär 9 timmar drog vi, haha så otroligt skön och stressfri fredag med min pluttis.
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥

DRESSES ON SALE

1. HÄR / 2. HÄR
 
WOW, hur snygga klänningar? Satt och kikade lite på Nelly igår, för att fördriva tiden lite. Såg att de har en massa fina klänningar på rea just nu, klicka här för att komma till allihopa. Dessa två fångade min uppmärksamhet direkt, vilket är kul eftersom de är så olika. Den första är wow för ja, duuhh. Skulle nog ha kört på en fin uppsättning eller bun till den, minimalt med allt (smink, smycken, skor osv) för klänningen är ganska mycket för sig själv. Den andra däremot är så simpel som det bara går men vilket liv den hade, så dramatisk! Den funkar fint till ett snyggt halsband eller ingenting alls. Oftast är de allra enklaste outfitsen de finaste. Vad tycks?
 
Hoppas er fredag rullar på fint! ♥