TODAY'S SIMPLE ONE

 
Kapade denna snygging på Monki ett tag sen, hur snygg? Väldigt enkel men med snygga twists som slitsen mitt i och vid sidorna. Längden älskar jag också. Ni måste förbi deras rea, så himla bra. Eller ja, nu vet jag inte ifall såna guldklimpar finns kvar men absolut värt att kolla. De hade även 2 för 1 på deras rea, så passade på att fynda två långisar, ni har väl inte missat denna kappa? Har verkligen fått sjukt många komplimanger för den. Jo, svart är ju en stor del av min garderob haha.
 
Äntligen finito på jobbet. Så trött! Raka vägen hem till sängen nu, tidig morgon väntar. Godnatt! ♥

LEAP DAY

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Jag mår ganska så bra, dricker mer varmt än någonsin de här dagarna och det gör verkligen nytta. Snart är rösten hopefully back to normal och jag kan återvända till gymmet. Jo, igår fick ju bloggen stå tom hela kvällen, sorry for that. Efter jobbet kom jag hem och gottade Burger king och det sista jag hade kvar av min Ben & Jerry's för att det inte skall finnas nåt sånt idag. De här senaste dagarna har kosten varit kaos; burgare, pizza, choklad.. Ja, you name it. Har inte riktigt råd att äta så nu, inte mycket tid kvar till den stora dagen. Även ifall gymmet får vänta så måste wedding shredding börja med kosten, alltså den viktigaste delen. 
 
Idag är det ju skottdagen, så himla coolt. Ska ni göra något kul nu på extra-dagen? Själv har jag precis druckit lite te och tänkte rulla lite på dessa foamrollers jag fick hem ett tag sen. Har alltid velat prova så det kändes kul att få hem såna, två såna (märket Abilica) och lite godis - tack så mycket Spalt! Godiset kom bra till användning när jag låg hemma och tyckte synd om mig själv haha! Oh well, dags att rulla då. Bokstavligen.
 
Hoppas ni har en underbar skottårsdag! ♥

FASHION AT THE GYM

Det här setet är så jäkla ballt, älskar! Från H&M. Älskar mönstret! Längtar tills jag blir fullt frisk så jag kan återvända till mitt andra hem, aka gymmet, i detta snyggis-set. Saknar verkligen allt. Jag som hatar att springa (cardiNOOO) saknar till och med det. Saknar svettet, brännande känslan i musklerna och endorfinerna. ALLT. Har en massa nya träningskläder som bara ligger och väntar på att jag ska bli frisk och hurtig igen. Har märkt att jag gillar set, matchande över- och underdel. Blir roligare då.
 
Hoppas er söndag rullar på fint! ♥