NEW PRINTS

- I samarbete med BGA (innehåller adlinks) - 
 Köksväggen fick en ny härlig print då hubster tyckte tjejen med svart läppstift som stod vid denna plats förut var för tjejig. Haha, I get that. Så vi kikade tillsammans och hittade denna balla bild. Passade perfekt här! Det är verkligen något magiskt med svartvita foton. Love it.
 
Postern heter RODEO DRIVE.
 
Även balkongen fick sig en liten uppfräschning. Så härliga prints?! Nu måste bara alla accessoarer matchas lite mer till de härliga semesterfärgern. Eftersom de inte lär bli några resor i år så kan man lika gärna göra balkongen till ett resmål. Woop woop! Blir så glad av dessa bilder.

Posterna heter PALM LIFE - CALM WATER - GIRAFFE.
 
HEJ GUYS! Hur fina nya posters? Det var minst sagt svårt att välja ut posters hos BGA när vi skulle piffa upp hörnet i köket, det fanns så många fina prints och teman att välja mellan. Finns verkligen något för alla skulle jag säga. I köket har vi en del svartvitt och toner i beige/brunt så detta svartvita foto blev helt perfekt där. I balkongen har vi lite härligare toner vilket jag älskar. Tänkte även bjussa på en härkig kod till er; LIUZA15 ger er 15% rabatt hos BGA under hela maj så unna er lite härliga prints för att piffa upp stämningen där hemma. Det är verkligen de små sakerna i vardagen som gör så stor skillnad. 
 
Hoppas ni får en underbar söndagskväll! 
Category: INTERIOR
bga - interior - posters