Har & Behöver!

Jag tänkte på en ny grej jag kunde starta här i bloggen; Har och behöver!

Det kommer alltså finnas scenarios där man har något, eller något att göra och man behöver en viss sak som jag kommer att tipsa om. Ja, namnet är ganska förutsägbart. Men vi får väl testa hur det går. Det finns alltid en första gång ;) Ni kan såklart föreslå scenarios också!

Du har: en studentfest att gå på men inget nytt och fint att ha på dig.
Du behöver: något snyggt och nytt som fångar blickar!
Undvik: Vitt såklart, det är bara en person som ska ha vitt och det är personen som tagit studenten! Men du kan såklart ha ljusa färger.Men nu ska jag gå och plugga kemi för imorgon. Puss på er!

Nit tishan

Hej på er!
Har ni varit ute idag? Så varmt! Det gick upp till ungefär 40 grader idag vilket är sjuuukt varmt. Det blir liknande väder imorgon också, yay! Då ska jag köra på klänning eller shorts, utan leggings. För vet ni vad? Jag hatar leggings nu. Oh, det var ett helvete att försöka fixa randen jag fick på benen. Nu är det någorlunda fixat, man lägger inte märke till det lika mycket som man gjorde förut. Thank god.

Men annars då.. Jag har pluggat kemi som en galning. Efter det låg jag ute och solade ett tag, med världens bästa låt på i högtalaren. Men efter ett tag var jag såklart tvungen och kyla ner mig med en dusch. För varmt ute! Men efter duschen stack jag ut igen för att sola och nu sitter jag uppe i mitt rum. Det är alltid kyligt i mitt rum. Alltid! På vintern är det ju en nackdel med tanke på att det redan är kallt, men på sommaren är det skönt. Nu har jag babblat i ett tag så vi går vidare till det jag skulle blogga om in the first place.

Här är nittröjan någon av er ville ta en närmare titt på! Like it?


Jag började med att slita den i mitten och sydde in det igen, som ni ser. Efter det satte jag på nitar lite här och där men över stygnen så gjorde jag så att det blev som ett knapp design.


Jag hade på mig den igår med ett par jeansshorts!

Men nu återgår jag till kemin. Wish me luck ♥

Goda plättar

Godmorgon på er!
Solen skiner, jag åt plättar. Det var sjukt längesen jag åt det, så gott. Men plugg-planeringen är klar för idag, nu blir det kemi. Det kommer bli en dålig uppdatering idag, förlåt för det men jag måste använda dagen för att plugga. Ni anar inte vilket hektiskt schema jag har ända fram tills två dagar innan skolavslutningen. På tala om det, jag har fortfarande inte köpt kläder eller skor. Det måste jag göra i veckan! Men senare under kvällen får jag visa en närmare bild på nittröjan som någon ville se. Puss på er!


Plättar med världens bästa björnbärssylt,
på det slängde jag över några chokladbitar!

Vad brukar ni ha på era plättar?