THE PARTY STARTS HERE

 
Hej på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv är jag SÅ trött efter en riktigt tuff vecka, speciellt de tre senaste dagarna var ju extremt långa och fullproppade. Men nu väntar lite ledighet så vi firar med en iskall Nocco och ett core-pass på gymmet. Fredagsfys före fredagsmys, eller hur? Jag är TAGGAD till max! 
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥

BLACK ROSES

Hur fin topp? Invigde denna vackra topp en dag i somras som jag fyndade på H&M ett tag sen. Så himla fin. Älskar dubbelbanden och såklart de enkla svarta rosorna framtill. Däremot satt den väldigt löst på mig, speciellt vid bysten så den åkte ned hela tiden. Jobbigt läge, för den är ju så fin och jag vill behålla den men vet inte riktigt hur jag ska bära den. Kanske är den till för lite storbystade kvinnor, eller jag vet inte. Har ni några tips? Annars kanske jag säljer den nu i vår. Har planerat att köra igång på Tradera igen...
 
Hoppas er dag rullar på fint! ♥ 

PERFECT MORNING VIBES

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv är jag lite småtrött efter gårdagens långa dag men det är bara att köra på. Ännu en lång dag väntar, men först ett tandläkarbesök. Så kaffet får vänta. På tal om kaffe, hubster och jag fyndade en kaffepress på Bodum nyligen. De har ju precis öppnat i Täby Centrum så de hade (har? har för mig att de fortfarande har erbjudandet faktiskt, osäker dock) ett grymt erbjudande på denna kaffepress och termos i ett paket för 399. Hur bra?! Riktigt mysigt med kaffepress faktiskt. Vill fortfarande ha en Mocca Master som jag har hört så mycket om men hitills får denna duga fint. Första gången vi invigde denna hamnade jag på cloud nine av kaffet, vi har inte druckit kaffe hemma sen vi flyttade ihop. Hur som, supermysig detalj på frukostbordet. Diggar även Bodum's koncept, allt är så enkelt och stilrent.
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥