LAST WORKOUT OF OCTOBER

Rött är ju en sån jäkla nice PWR-färg, love it!

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Hoppade upp ur sängen idag, lång dag väntar. Eftersom jag har planer efter jobbet så passade jag på att få till oktobers sista pass nu på morgonen. Så skönt verkligen! Det blev lite spinning och benövningar (squats och framsida lår), en svettig timme indeed. Däremot var jag så taggad imorse att jag glömde att det är onsdag och då brukar jag tycka att de är lite extra kul att ha rosa. Men men, röd är väl det närmaste till det ändå. Oh well, har mixat ihop en god smoothie á la jordgubbar och jordnötssmör tillsammans med lite mjölk och hallonkvarg, mums - och nu är det workiwork som gäller all day long. Vad gör ni idag?
 
Hoppas ni har en underbar sista-oktober! ♥
 

CLEOPATRA VIBES

dagens balla kjol är från nelly - PS, glöm inte att shoppa via Mybonus. Med koden LIUZA50 får ni även en nice välkomstbonus.
 
HEJ GUYS! Hoppas ni haft en prima dag. Själv.. har jag också det faktiskt. Efter en lång dag på jobbet, som gick rätt så fort ändå, hamnade jag på gymmet för en svettg fest á la överkropp. Så skönt! Sen har vi bara ätit gott och chillat framför tvn. Men ska nog rulla mog sängen strax, för en lång och rolig dag väntar wiho! Frågan är bara vad man ska ha på sig, ska nog fixa outfiten redan nu. Btw, här har ni en litean peak på dagens. Diggade den guldiga sammetskjolen - vilken showstopper or what?! Love it. Visst känns sammet alltid så lyxigt? Underbart.
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥

ME LIKEY THIS BREAKIE

 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv försöker jag va positiv denna tisdag trots att vädret är så jäkla dystert. Kom igen, nu kör vi! Med frulle i handen drar jag mot jobbet för en lång dag. Skulle mest av allt vilja ligga under en varm filt och äta gröt. Åt det igår efter ett bra tag, satt prima. Just denna kombo är en av mina absoluta favorit; Proteinbolaget’ s whey i smaken Cinnamon bun i gröten toppat med hallon och Healthy & co’s Proteinella i smaken White chocolate. Alltså JA - så gott! Men men, på jobbet är det lite skönare att blanda ihop en smoothie och springa iväg. Typiskt mig, alltid så on-the-go...
 
Hoppas ni har en underbar tisdag! ♥