JUST A SIMPLE TUESDAY


Hej på er! Hoppas ni haft en fin dag. Själv var det jobb som gällde hela dagen, här har ni klänningen som jag bar idag. En riktig skön outfit. Mötte upp hubster för lite mat och prat på Sook, så länge sen jag åt där - mums var det! När jag väl kom hem hamnade jag i sängen för lite choklad och Nocco framför Vänner och självklart råkade jag somna där någonstans och vaknade nu. Vaknade ju trots allt 4 nånting imorse. Kroppen känns riktigt tung efter att ha jobbat i nästan en vecka i sträck, så det ska bli skönt att vara ledig imorgon och få vila ut. 
 
Finns inte så mycket mer att göra nu än att fortsätta sova, så godnatt från mig guys! ♥

BASICS ARE MY FAVE

Idag slängde jag på mig den beiga klänningen här över, så himla skönt tyg och lite slits vid sidorna. Jag älskar verkligen basplagg, speciellt långklänningar som man bara kan slänga på sig och dra iväg. Som vanligt har jag alltid svårt att välja mellan svart och beige, så det blev både och. Lär åka på en hel del nu i sommar. Från H&M.
 
Hoppas er dag rullar på fint! ♥

LOVELY PACKAGEGodmorgon på er guys! Japp, lyckades ta mig upp imorse. Redan klockan 7 började jag, har ju en bit att åka så lite ångest fick man när alarmen pep. Som tur har man så kul på jobbet så den ångesten försvinner snabbt. Anywho, tänkte visa er det härliga paketet jag hämtade upp förra veckan, från Proteinbolaget. Har velat prova deras egna proteinmärke GAAM Nutrition's Cookies & Cream i evigheter så jag körde på. Även ett flak med Celsius och lite smågottis blev det. Den fina shakern fick jag gratis, wiho! Hur härlig färg? Sen i februari har jag cut down jättemycket på proteinpulver, det här är det första proteinpulvret jag köpt sen tidigt förra året. Istället fokuserar jag på att äta bra MAT men dessa tillskott kan vara riktigt hjälpsamma när man är på språng hela tiden som jag är. Sen älskar jag proteingröt vilket är något jag äter då och då bara, oftast dagen efter legday då man är hungrig som en björn. Som idag, sån lyxfrukost hade jag dock inte tid med. Vad tycker ni om kosttillskott?
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥