One of those days

Hej på er!
Jag har haft en AWESOME dag. Ni vet vissa dagar, allt går så bra. Jag hade en sån. Efter skolan träffade jag på Merjem lite snabbt, vi gick runt lite och efter det satte vi oss i kungsträdgården med varsin cola och muffins från American cupcake. Wow, så mättande men så gott. Mycket snack och så, vi bestämde att vi skulle ha en chillkväll imorgon kväll. Så mycket catching up to do! Men vet ni vad, ni får se lite bilder från idag. Enjoy!


Det var jättemysigt i Kungsträdgården. Vi snackade en massa om .. allt!

Merjem är en söt kortis som man verkligen kan lita på, en vän jag kommer ha kvar länge!

Dagens outfit var enkel och snygg! Stentvättade jeansleggings och tshirt från Gina, skor från Euro sko och väska från Thailand (tror jag). Ringen som ni ser på första bilden är från H&M.

Men nu ska jag se på lite serier. Ha en nice valborg people ♥

Snygg ring


Fynd från Gina.. me like it!

Hej på er!
Jag är helt slut. Jag har städat hela mitt rum och det var riktigt stökigt. Min garderob hade exploderat, kan man säga. Kläder överallt. Men nu är allt fixat. Undra hur länge det håller då ;) Men här har ni ringen jag köpte idag, en riktig fet en!

Men nu ska jag plugga lite, innan jag går och lägger mig. Imorgon åker min nya t-shirt på, yay. I love it! Svart nagellack har jag också, it's gonna be awesome. Det blir helt okej väder imorgon också, ungefär som idag. Efter plugget ska jag nog köra på någon fika eller något. Jag är verkligen inte taggad inför valborg, jag kommer nog gå hem och sova bort dagen. En riktig whatever-dag.

Jag är exhausted, så godnattpuss från mig! ♥

En läskig chanel-kopia!


Ser ni hur freakin lika de är?!

Jag är nog inte ensam om att tycka att chanel 2.55 väskan är en gorgeous väska, verkligen snygg och vacker! Jag vill ha en äkta i guld men sen tänkte jag alltid men silver då? I gina hade de för något tag sen en stor chanel-liknande väska, en ganska så stor med en nit på. Kommer ni ihåg den? Jag såg alltid den och svimmade för den var så fin, men jag köpte aldrig den. Jag tänkte alltid en annan gång. Men idag så skulle jag köpa den, men då var den slut. Typiskt visst? Men nu har de  börjat sälja lite mindre väskor, de är som kloner av en silver chanelväska. Tillomed en ficka där bakom har den. Läskigt lik! Den finns i Gina tricot nu för 199 kr, studentpris eller vad ;) Såklart köpte jag den idag och en ring blev det också!

Men annars så gick dagen helt okej men just nu kurrar min mage. Jag har lovat att duka ikväll så jag ska nog gå ner och äta. Pussar ♥