LAST WORKOUT OF JANUARY

 
 
Hej på er guys! Har ni haft en bra sista januari? Min dag bestod av jobbhets följt av ett köttigt ryggpass på gymmet. Skönt! Försöker komma på någon rolig gym-utmaning nu när februari kör igång imorgon men kommer inte på något speciellt. Ska tänka på det ikväll. En sak jag tänkte jobba på lite extra är cardio, inte alls min favoritgrej att göra på gymmet men oftast när man blir bättre på saker så blir det kul. Hoppas det stämmer när det gäller detta. Annars kom jag precis hem och fick i mig en god middag framför tv:n. Netflix and chill för hela slanten. Hela kroppen är dock utmattad och ögonlocken är tunga som bly så tänkte decka. 
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥

NUTELLA VIBES

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Efter en bra period av träning har aptiten blivit galen, hungrig hela tiden haha. Börjar dagen med kalkonknäcke, cashews och kvarg med bär och denna goding från Fitnessguru. Så god! Har ni provat denna? Nutella vibes på den, älskar. Perfekt frulle innan en lång dag på jobbet. Skulle ha vart ledig idag men eftersom vi har ett par viktiga dagar framför oss så hoppade jag in, är ledig en fredag framöver när jag skulle jobbat. Win! Har så mycket att göra idag att tiden lär gå fort.
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥

50 SHADES OF BLACK

top hm, pants balmain x hm, shoes adidas, bag gina tricot, earrings hm, shades rayban, watch calvin klein
 
Outfiten den tredje dagen fick bli helsvart och chic. ÄLSKAR byxorna, äntligen fick de åka på! Det enda plagget jag fick tag på från Balmain x H&M kollektionen förra året. De är fantastiska. Sköna och stört snygga. Sen ääälskade jag örhängena, köpte de dagen innan resan tror jag. Kunde inte låta bli. Jo, jag hade klackar i början av dagen men hade sneakers med mig i väskan. Tur det, så mycket som vi gick resten av dagen.
 
Hoppas er måndag rullar på fint! ♥