Halloween


Ja, så här galna såg vi ut i fredags!
Min arm var klädd i nitar och håret innehöll mer hårspray än vad jag har haft i hela mitt liv combined. Vad var vi då? Tania var Tomb raider-tjejen, väldigt lyckat I must say! Jag var hårdrockare. Det var rätt så kul att klä sig extremt, fastän man såg galen ut.

En lyckad söndag. Efter gymmet köpte jag och Merjem mat och satte oss för ett långt snack. Eftersom vi inte hade gymmat ett tag och när vi väl gjorde det var vi ensamma, så hade vi inte träffats på ett bra tag bara som kompisar och chillat (utan att gymma). Det behövdes, mucho fun indeed. Nu är jag i alla fall hemma och ska ge skype en ny chans. Sen ska jag kolla igenom de nya kursböckerna. Puss hej!

Ha en bra helg!Källa: weheartit

Tentadagen har kommit, gillar ej. Plugget har rullat bra. Nu ska jag äta lunch och sen drar jag mot stan. Jag tar nog en paus från bloggen i några dagar. Tentaplugg och halloween, det är vad som händer den här veckan. Men vi hörs på lördag/söndag igen. Ha det bra allihoppa! ♥

Bag


Jag föll. Jag tog. Jag köpte.
Nu är den min. Den är huge, snygg och bara jättepretty. Jag har velat ha en preppy bag hur länge som helst men aldrig hittat. Denna var perfekt. Dock ser färgen lite weird ut på bilden, den är mer åt det beiga hållet. Gillar den mucho. Den ska användas asap. Från H&M.

Pausen är över. Jag fryser och är galet trött but there is no time to waste. Back to the darn books! ♥