GOING ONCE

Bland annat allt detta finns nu uppe på min Tradera sida. In HÄR och kika, skynda fynda! ♥
Publicerat i FASHION & STYLE
Taggar: billiga kläder / billigt mode / elle fashion night / fashion / mode / modeblogg / second hand / shopping / tradera / vintage
Kommentarer (0)

DO WHAT MAKES YOU HAPPY

Mina två favoritparfymer för tillfället, love them. Har fått de av de bästa två männen i mitt liv, pappa (Elizabeth Arden) och fästman (Chanel). Tänkte passa på att visa er lite detaljer i rummet. Passar inte vintage halsbandet perfekt med spegeln? Jag älskar kombon! Så elegant.
 
Annars åt jag precis en liten lunch. Till efterrätt blev det iskall Cappuccino protein shake och en halv chokladcroissant. Supergod kombo! Jag är helt slut av att mäta och fota saker inför auktionerna, nu tänkte jag sitta och lägga upp allt. Det kommer ju ta sin tid. Länkar senare!
 
Hoppas ni har en underbar dag ♥
Publicerat i FASHION & STYLE
Taggar: beyond retro / chanel / chic / elizabeth arden / fashion / fashion blogger / make up / mode / retro / vintage
Kommentarer (0)

DOING THE PREP WORK

Godmorgon guys! Efter en god frukost á la rostade mackor med jordnötssmör och citron- och ingefärate med honung håller jag på att förbereda inför Tradera-försäljningen. Var uppe till 1 igår natt och rensade garderoben. En massa fint som jag aldrig använt (ibland bara 1 gång) som jag tänkte sälja vidare. Här ser ni några av grejerna, woop woop! Sen hade jag en hel del saker som jag inte tänkt använda mer, men kläderna är fullt användbara men inte så säljbara. De tänkte jag donera, men måste kolla in vilka organisationer som är legit. Vill att de går till något bra i alla fall. Någon av er som har koll på bra organisationer som sysslar med kläddonationer? Help me!
 
Hoppas ni har en underbar lördag ♥