SASSY DETAILS

Som ni säker har märkt så har jag fått en ny favoritfrilla; bulle på huvudet eller tofs med en sjal knutet runt. YAS! Hittills har jag bara haft en svart/vit prickig men dessa två var bara tvungen att bli mina, från ZARA. Så snygga båda två, speciellt det leopardmönstrade med de röda detaljerna. Amagad!!! 
 
Äntligen hemma efter ännu en lång dag på jobbet. Phew! Fick ett samtal 1 minut innan jag slutade, fatta frustrationen. Men det gick bra, kom hem och åt tacos till middag och nu lär jag decka mär som helst. Helt slut! Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! ♥

BREAKIE ON THE GO

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Efter mycket övertalande (av mig själv) lyckades jag ta en vilodag idag, försöker ju nämligen bli bättre på att vila vilket jag tycker är jääättesvårt. Ni vet när man har hittat något man älskar att göra, som man mår bra av - då glömmer man ju hur viktigt det är att vila emellan dessa härliga svettfester. Men denna vecka håller jag på att lyckas att få till en varannan-dag-träning, wiho! Men men, istället för morgonfest på gymmet blev det sovmorgon och smoothie. Blåbär, mango, lite protte i smaken delicious vanilla från Proteinbolaget och vaniljkvarg. Mums! Nu mot ännu en lång dag på jobbet. Ser fram emot att denna vecka ska gå över, så sjukt långa dagar. Vad har ni för er idag? 
 
Hoppas ni får en fantastisk onsdag allihopa! ♥

NEW DETAIL

HEJ på er guys! Har haft världens längsta dag, har försökt komma in på bloggen under rasterna för att ladda upp denna nyhet här hemma men blev ju såklart avbruten varje gång. Inte lätt det där, haha! Men efter ett tidigt träningspass denna morgon (japp, vaknade och mådde mycket bättre) bar det av mot jobbet för ännu en lång dag. Phew, denna helvetesvecka börjar röra sig mot sitt slut. Skönt. Men men, till något roligare då - säg hej till hemmets nya puff. Love it! Vi köpte den på MIO för ett par dagar sen, älskar färgen. Den passar in perfekt här hemma, agerar fotstöd under mysiga filmkvällar och blir även en extra sittplats när vi är många här. Sen är den så himla fin också, detaljerna på sidorna diggar vi extra mycket. Åh, den är så perf! 
 
Hoppas ni har en underbar onsdagskväll allihopa! ♥