INSTAWEEK 2018 / #39

1. Kickade igång veckan med poddis och rödvin med min gal Mithila, har ni lyssnat på senaste avsnittet än? Kändes helt rätt med mina vardagslyx när man jobbade 6 av 7 dagar denna vecka. 2. Jag och Lindy körde på pasta en dag när vi båda inte hade matlåda. RIktigt mys, vardagslyx det här med. Helt sjukt dock hur mysigt vädret ser ut på bilden.. några timmar senare öppnade ju himlen upp sig något rejält. Såg helt nyduschad ut när jag kom hem.
3. Aldrig trodde jag att jag skulle ha dumbo på min tröja, men helvete vad söt denna topp är. Fler bilder kommer snart. 4. I fredags kapade jag bort halva håret. Kanske till och med lite mer än halva. Helvete vad skönt det känns, och vad nöjd jag är.
5. Fredagen spenderades med syster. Burgare, shopping och quality time är ingen dålig kombination. Det är vår nya födelsedagstradition, ska bli så bra framöver då vi får spendera tid och lyxa till det för varandra. Nu har även hubster joinat denna tradition då han tyckte det lät så mysigt. 6. Jodå, man kände sig lagom sassy i denna vita drömpäls. Bilder kommer! Har hunnit fota den faktiskt. Fuskpäls, btw. 
 
Hej guys! Hoppas ni har haft en fantastisk söndag. Jag har jobbat, hängt med hubster, öppnat paket och tränat på gymmet. Sen har vi varit lite duktiga och mealpreppat inför kommande veckan. Kommer bli en lång vecka, och långa dagar men en del kul också. Ser verkligen fram emot det! Vi säger ju även hejdå till september - årets bästa månad. Vi säger hej till en ny månad imorgon, mysigaste oktober. Har satt nya mål inom träningen som jag verkligen ser fram emot att kicka igång. Wihoo! Vilka ser fram emot oktober?
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥

LAST DAY OF SEPTEMBER

 
Godmorgon på er guys! Då har vi kommit till sista dagen av denna vecka men även sista dagen av årets bästa månad; september. Sjukt, det gick ju så fort. Man har fyllt år, hängt med vänner och familj och jobbat del. Även tränat en del såklart. Slutet av denna månad innebär ju även sista dagen för att fynda i september-kampanjen på Proteinbolaget. Här har ni mitt senaste köp, en låda av Barebells nya dunderbar. Helvete vad god den var! Blev även väldigt nyfiken på dessa cookies from Women’s best. Två flak av Nocco & Amino pro till det. Redo för höst, for realzzz. Vad ska ni unna er?
 
Hoppas ni alla har en fantastisk söndag! ♥


KINDA LIKE APPLE PIE

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Kickade igång dagen med denna frulle; vaniljkvarg med kanelstekta äpplen och granola. Mums! Tips tips - det blir ju ungefär som en hälsosammare äppelpaj. Mättande och god också för den delen. Detta lär hålla mig fram till rasten på jobbet i alla fall, sen har jag väskan full med mat och snacks för att palla hela dagen. Viktiga grejer det här. Ingen vill hantera en hungrig och tjurig Lizzie. 
 
Hoppas ni får en fantastisk helg! ♥