BAREFOOT IN BARCELONA

Idag fixades äntligen naglarna inför Paris. Dock var jag lite över-optimistisk och bokade ingen tid och underskattade hur lång tid det skulle ta att packa och städa hemma så självklart är jag ute mitt i skönhetsrushen. Till slut hamnade jag på Skrapan där jag fixade naglarna på Sisters nail. De använde en lite annorlunda metod än vad jag är van vid så naglarna är inte alls lika tjocka som de brukar vara, ser nästan ut som att det är mina vanliga naglar med nagellack. Ganska nice ändå. Vi får se hur de håller. Kör alltid på akryl då de är starkare än gelé, perfekt när man har en väldigt aktiv vardag. Jag vet jag vet, gelé är bättre för naglarna. Men men. Färgen var väldigt fin tycker jag, den heter Barefoot in Barcelona av OPI. Här hittar ni den. 
 
Dags att börja förbereda lite iftar till hubster. Vad har ni för er? Hoppas ni har en fin kväll ♥

LAST WORKOUT OF MAY

 
Godmorgon på er guys! Dags för maj's sista träning. Det får bli en cardio och ben dag i denna snygga marmor outfit. Närmare bilder på de kommer. Marmor alltså, kärlek. Såklart den goda Nocco Caribbean innan, och lite Modern family. Det är min favorit preworkout-chill-me-time. Vet inte hur många gånger jag har sett alla avsnitt... Favorit!
 
Hoppas ni har en underbar onsdag allihopa! ♥

LAST BACKATTACK OF MAY

Dagens BCAA från Proteinbolaget i smaken Blueberry Soda. La shakern i kylen ett tag innan gymmet, mums! 
 
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår bra. Jag är HELT slut efter dagens jobb och träning. Intervaller, plankan och ryggövningar följt av lite spinning - det var dagens svettfest det. Känns som att jag förlorade en hel shaker av svett ikväll, phew. Kvällens middag aka bootygainz blev sushi... oops! Hoppas på att morgondagens progressbilder inte blir alltför bloated, hihi. Anywho, dags att hämta upp resväskan och börja packa inför Paris, wihoo! Så svårt att bestämma outfits...
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll allihopa! ♥