70'S RETRO VIBES

from H&M
 
Åh, hur ballt mönster? Kunde inte låta bli att kapa denna fina byxdress på rean nyligen, speciellt när man hittade sin storlek som nästan är hopplös att försöka hitta, speciellt på rea. Den fick åka på idag, med velvet teddy på läpparna och plattat hår. För att vara ärlig så känner jag lite hat-kärlek för byxdressar, det är ju så sjukt snyggt men med tanke på hur mycket vatten jag dricker under en dag så kan ni ju gissa hur irriterande det är att ta av sig och ta på sig en byxdress när man går på toa. Haha, delar möjligtvis med mig för mycket just nu men hoppas jag inte är ensam om detta. 
 
Dags för lunch, wihoo! Igårkväll var jag så trött men lyckades slänga ihop två tonfiskmackor som skall ätas med sötsursås. Jag vet, skum kombo men fy vad det är GOTTT! Vad gör ni guys? Hoppas ni har en underbar dag! ♥

MY BUDDYGodmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv började jag dagen med en god frukost framför Modern family och nu bär det av mot jobbet. Har självklart med mig min fina buddy. Idag slängde jag ned några jordgubbar och lime skivor i den, ser så himla härligt ut och ett roligt sätt att få i sig vatten under dagen. Vet inte hur många som har frågat mig om var jag har köpt denna och älskar gapet när jag säger hur mycket den kostade. En tjugolapp, whuuuut! Mer om flaskan hittar ni här. I looove it! Vad hittar ni på denna fina torsdag? 
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥

A KILLER LEGSESH

 
Hej på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv är jag exhausted från en lång lång dag. Avslutade dagen med ett riktigt skönt benpass på gymmet, hoppas på en massa träningsvärk imorgon/fredag wihoo! Har precis ätit en riktigt god middag framför Vänner och känner att jag kommer att decka vilken stund som helst. Så himla trött! 
 
Hoppas ni har en underbar onsdagskväll guys! ♥