BEST BASIC

HÄR / HÄR
 
Just nu har Nelly en riktig partykampanj på sina Best basics, enkla och snygga saker som både kan användas vardagligt eller på fest till accessaorer. Här över har ni två av mina favoriter, enkla och stilrena saker som kan användas lite hur som. Den vita har jag ju haft ögonen på ett tag, bör man slå till? Här hittar ni mer av kampanjen.
 
Dags för lunch och serier, vad har ni för er? Hoppas ni har en underbar dag! ♥

SPONTANEOUS BUYS

 
Godmorgon på er guys! Efter en dunderfrukost börjar jag denna soliga tisdag på palatset med Sarah. Lots and lots do to idag! Tänkte passa på att visa er mina nya skor från Dinsko. Köpte de på lunchrasten i helgen, love them! De är riktigt snygga och jag älskar den låga och stabila klacken. Dock måste jag erkänna att de är snyggare framtill än från sidan. Får helt enkelt visa i en outfit snart. Vad har ni för er idag då? Njut av det fina vädret, för min skull.
 
Hoppas ni har en underbar tisdag! ♥

TOTALLY FINITO

PHEWW, vilken lång dag! Efter flera tuffa timmar i skolan är det nu dags att sova och ladda batterierna inför imorgon. Ett tips till er som precis har börjat på uni: Man tror att man har en massa tid eftersom de obligatoriska lektionerna och annat viktigt bara är ett par timmar per dag, om ens det - men det som ni bör göra enligt studieanvisningarna - GÖR DET. Just do it. Det kommer bli så jäkla värt senare. Det kan jag lova. Det var allt för mig.
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll ♥