Gott nytt år!


Man brukar säga att nyårsafton gör året.. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Men ändå, 2010 - HERE WE COME! Gott nytt år på er alla

Sista skräpet 2009


Min sista måltid blev såklart kebabtallrik. Eftersom jag bara hade druckit ett glas vatten åt jag upp varenda droppe av den. Mums! Resten av kvällen består av Vänner och gott. Sen ska vi på nyårsgrejen. Efter två awesome nyårsaftons så ska jag inte göra något alls, fyfan vad tråkigt. Men nu ska jag hämta ett glas glass. Later.

Årsresumé - Maj 2009

Godmorgon! Jag är vaken lite väl sent idag men det gör väl inget, det är ju det lov är till för. Idag ska nyårsafton firas.. yay. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Klänningen jag köpte förlängesen som jag aldrig visade gav jag till syster, eftersom jag inte gillar den. Jag har lust att ta på mig något bekvämt bara, en kofta och sammetsleggings eller något. Något bekvämt, så att säga. Anyways, här har vi maj people!

♥ Det blev soligt och varmt så jag och Tania chillade på min balkong.♥ Min kedjeväska-samling blev större..♥ Jag började använda nitar, jag började med punktshop-nitar haha.


♥ Jag såg min framtida bil, haha!
♥ Jag var på en awesome bbq-birthday-party á la Sara och Madde. Fyfan vad vi åt!♥ Fredagsfika med Tania på Wayne's blev en tradition.