Do I need to say more?


Weheartit pratar åt mig just nu. I need sleep, mina ögonlock känns tyngre än en miljon tegelhus. Annars var dagen bra. Köpte jeans, ka-ching. Imorgon är det plugg och H&M-kväll som gäller. Vi hörs då! ♥

BIG BRACELET


Det här fina armbandet köpte jag i Italien i somas. Åh, älskade verligen alla smyckesstånden där borta. Eftersom de flesta (alla..?) var bengaler av någon konstig anledning, fick jag ju allt mycket mycket billigare (muhahaha). Det var verkligen nice att vara vip den där veckan. Fick verkligen en kick av att pruta, i början gick det lite segt då mina föräldrar och släktingar brukar ta hand om sånt i hemlandet men nu hade jag ju ingen. Tog en massa tips av mamma och pappa innan jag åkte och jag måste nog säga att det är det bästa som finns. Som en match typ. Bästa var ändå när Nimmra pekade ut grej som jag skulle pruta ner, och jag liksom förberedde mig för en svår match och var hur taggad som helst, min plan var att börja på ett lågt pris men nejnej, han går med på det direkt. Man blev ju lite besviken. Men hur som, fint armband va? Jag har bara använt den en,två gånger but I love it.

Dagens planer är att följa med syster till tandläkaren följt av en lång huvudvridande föreläsning och så ska vi börja jobba med projektet. Det blir bra så. Inget speciellt sådär, bara en tisdag. Puss hej!

Hooks


Jag tycker Lindex's provrum är lite roliga, speciellt krokarna. Fiffigt.

Kvällen har spenderats framför spel men nu har jag lagt undan ipoden för nu blir det plugg. Det är helt sjukt hur spelskapare kan göra ett spel så beroendeframkallande. Men hur som, har även snackat med vänner och haft det lite chill. Det är lite roligt hur jag skriver att jag ska göra vissa saker men det blir liksom inte av. Som att jag skulle städa, har degat hela kvällen. Nej men nu SKA jag städa. Åh, längtar lite tills imorgon. Jag ska köpa ett par fina jeans gulligaste Kubra tipsade mig om. Såg de i affären i fredags men orkade verkligen inte stå i kö så det får bli imorgon. Sen är dagen rätt så fullpackad imorgon. Men har en emergency-energidryck i väskan om det skulle behövas, no worries.

Godnattpuss!