MC KINDA DAY

 
Hej på er guys! Har ni haft en bra dag? Själv är jag helt slut efter en rätt så fullspäckad tisdag. Hubster tog ju MC-kortet nyligen och han har varit så ivrig på att åka med mig så idag lovade jag att prova i alla fall. Först åkte vi runt lite i området och det kändes lite pirrigt vid svängarna men till slut åkte vi in till stan och det var faktiskt mer nice än vad jag hade tänkt mig. På motorvägarna fick man en härlig breeze och det gick verkligen bättre än vad jag trodde. Väl i stan hade vi dansträning inför helgens bröllopsfiesta. Det gick prima, kommer bli så kul! På vägen hem tog vi en detour via Kvarnholmen under golden hour. SÅ mysigt att sitta där, älskar. 
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥

BUY ONE GET ONE FREE

Hoppas er dag rullar på fint! Innan dagens dansträning tänkte jag bara kika in och berätta att Ideal of Sweden har förlängt deras deal "Buy 1 get 1 free, buy 2 get 2 free etc etc" - så passa på att fynda hem två skal, eller kanske ett skal och ring mount, powerbank osv osv osv osv - endless combos. En av mina bästa tips är kombon powerbank och sladd, så himla fint sätt att nödladda telefonen när man är på språng. Finns i massa fina designer! Annars är ju två skal det roligaste, så man kan variera. Går ni via min länk här över så får jag en liten bonus och blir glad, yay! 
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥

SHOP SMART (AND MAKE MONEY!)

 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Ny vecka, nya tag. Vi har precis fått i oss en god frulle och ska precis ta tag i dagens måsten. Dagens största måste är definitivt att städa köksbordet, aka vårt avlastningsbord haha! Men men, tänkte tipsa er om Matsmart. Perfekt timng nu att fylla på kyl, skafferi och hemmet med en massa billigt och bra inom ätbart och hem. Här har ni vår senaste beställning från Matsmart. Matsvinn speciellt är ju ett stort problem idag och genom Matsmart kan ni fynda loss på produkter som riskeras att slängas pga "minor details" - det kan va förpackningsbyten, kort datum eller överproduktion osv osv. Det är så nice att fynda hem stuff man ändå köper i matbutikerna men spara en massa pengar! Sen till ännu en nice fördel - ni får återbäring på era köp via Mybonus. Så in och regga er med koden LIUZA50 och börja shoppa smart. PS, en nice välkomstbonus väntar! 
 
Hoppas ni har en fantastisk tisdag! ♥