AMAN 1 YEAR BIRTHDAY PARTY IN HAWAII

Hubster och jag gick all in på temat. Hur härlig ser inte han ut?! 
Lilla bebbe Aman hälsar oss Aloha vid dörren. Hur härliga props?
 
Le food! Biryanii är ju annars en vanlig festrätt på våra fester så hawaiian biryanii var så himla clever.
 
Den SÅ fina tårtan som var lika god som fin. Jag och Musse äääälskar ju bakshower, denna var som tagen från Zumbo's just desserts. 
 
Ett par bilder från helgens kalas då vi firade Aman's första födelsedag med hawaii-tema uppe på tornet i Medis. Allt var så himla fint gjort och det var verkligen en mysig kväll. Tårtan var ju verkligen over the top och morotskakan likaså. Gotta love theme parties! 
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥

THAT WEEKDAY MIX

 
GODMORGON GUYS! Hoppas ni mår prima. Jag kickar igång denna nya vecka med en dundersmoothie. Världens bästa man kom hem med nektariner häromdagen för han vet att jag älskar det. En av de absolut godaste frukterna som finns! Som jag sa till honom imorse; smoothie måste va en av de bästa grejerna som uppfunnits, bara slänga ihop allt man vill äta till en smidig dryck och dra iväg. Easy peasy lemon squeezy! 
 
Dags att springa till tåget. Ny jobbvecka, excited! Hoppas ni får en underbar start på veckan! ♥

INSTAWEEK 2018 / #33

1. Kickade igång veckan med jobb i denna söta outfit. Älskade denna look! Speciellt håret med bandet gillade jag mucho. 2. En throwback från bröllopsveckan, denna från en fin dag på Taxinge slott för Quree's bröllop. 
3. Hade en riktigt bra dag i denna balla outfit. 4. Hubster och jag gick ut samtidigt på fredagen och det firade jag med en elevator selfie.
 
5. Vi har på kalas med hawaii-tema, hur härligt? Hubster såg verkligen vacay-redo ut. Fler bilder kommer imorgon. 6. En härlig selfie med en härlig islatte. Har inte druckit många såna faktiskt, men känner på mig att det kommer bli fler...
 
En bra vecka, minst sagt. Jobb, träning, häng med vänner, kalas och sist men inte minst; en chill söndag. Kändes så skönt att vila idag och ladda batterierna. Kan känna att jag fortfarande är väldigt utmattad från en hektisk bröllopsperiod, mycket info och intro på nya jobbet och andra tusen grejer man vill hinna med men upskattade denna söndag till tusen. Nu ska jag skära lite mango och äta mer choklad. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥