FRIDAY VIBES

jeans from hm/shirt from chiquelle/case from idealofsweden (rabattkod LIZZIESBLOG20 för 20%)
 
HEJ GUYS! Så slut efter en lång dag. Sista dagen på utbildningen på jobbet idag, så skönt att äntligen komma igång "på riktigt" så att säga. På eftermiddagen firades det med fika deluxe följt av ännu en fika för att fira en kollega. Ja, sockerintaget är sky high idag haha! Men det är lugnt, fredag trots allt. Efter lite häng med ett par kollegor kom jag precis hem och funderar lite på vad man kan hitta på ikväll. Däremot måste jag säga att soffhäng och lite mums mat lockar så in i helvete. Speciellt när vädret är så mysigt som det är. Älskar regn ibland. 
 
Tänkte dock att jag skulle utnyttja energin från eftermiddagsfikan x2 till lite spinning och lyft denna fina fredag. Passar på att bära mitt nya linne från Better Bodies som ni ser här, sitter i det nu och ska strax iväg till gymmet - helvete SÅ mjukt tyg och följsamt. This is gonna be greaaat! PS, månadens grymma (!!!) kampnjer avslutas idag på Proteinbolaget och bland annat då 25% rabatt på Better bodies & Gasp. In HÄR och fynda ikväll! 
 
Hoppas ni har en fantastisk fredagskväll! ♥

EAT MORE FRUIT THEY SAID

 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv är jag lite småtrött men jag tror att det är vädret som pvåerkar mer än något annat. Eller ja, hade en väldigt frustrerande dröm där allt gick fel precis innan alarmen pep så det kanske också påverkar lite. Men det är FREDAG trots allt, och en ledig helg väntar då vi ska göra en specifik grej här hemma som gör mig så lycklig. Men först måste man klara av denna fredag, det gör man bäst med frulle. Fick i mig en smoothie och lite nötter och tänkte, men det är ju trots allt fredag - lite glass skadar ju inte. Har ni testat Frill? Frozen smoothies, skrivs det. Blev så nyfiken nyligen så vi kapade hem denna med bär som vi åt under en filmkväll. Den var god men den kändes verkligen som något man äter på morgonen mer än på kvällen. Den gav verkligen frukostvibes. Men yes, god var den. Det finns även en grön variant och en med choklad. Däremot är den väldigt mättande så trots att vi har tagit ut den ett par gånger så har vi ungefär hälften kvar... 
 
Hoppas ni har en dunderfredag! ♥

ANNIVERSARY COMING UPthrowback till förra året på vår anniversary då vi checkade in på hotell, så mysigt! 
 
Vår anniversary är nära och vi funderar lite på vad vi kan hitta på i år. Även ifall vi har vår bröllopsdag så är det ju lite svårt att glömma det datumet vi blev vi, det datumet vi har firat i så många år - den dagen kommer ju alltid va speciellt för oss. Förra året ville vi resa men vi hittade inget bra så vi unnade oss lite hotellmys i vår egen stad. Så underskattat, verkligen. Lite miljöbyte, vardagslyx och mys - love it. Därav skriver jag detta inlägg tillsammans med WTC, World Trade Center. Checkar man in där en natt så bor man ju verkligen i hjärtat av Stockholm. HUR nice låter inte det?! Väl på plats finns olika restauranger som man kan besöka för både middag och andra måltider och sen får vi ju inte glömma en av de absolut (!!!!!) bästa fördelarna med att bo på hotell; hotellfrulle. Finns. Inget. Bättre. ÄLSKAR. Åh, nu känner jag verkligen att vi måste fixa något riktigt trevligt för i år. Har ni några tips på aktiviteter här i Stockholm? Hur gillar ni att fira speciella tillfällen? Uppskattar alla tips vi kan få! 
 
Hoppas ni har en underbar torsdagskväll allihopa! ♥