PREWORKOUTHej på er guys! Är faktiskt redan finito på jobbet, hur skönt? En kort måndag blev det, men äntligen - efter två sköna rest days - är det dags för lite träning igen. Älskar att börja veckan med ett stenhårt träningspass. Men först lite pre-workout-mums. Har druckit true de här senaste dagarna och det har varit mums och gått bra men har saknat celsius. Så efter en god celsius, corny (mums!!) och några avsnitt Modern family (som jag re-kollar på) på bussen är det nu ab-smash på gymmet som gäller. Hur bra start på måndagen?
 
Hoppas ni har en underbar måndag allihopa! ♥

BYE AUGUST

 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR
 
Godmorgon på er guys! Måndagsmorgon och vi säger hejdå till augusti idag. Man har ju känt de lite kyligare höstvindarna på sistone och alla blad börjar få de fina färgerna. Så härligt, ÄLSKAR hösten! Speciellt kapporna och skorna. Musse sa nåt i fredags om det 'åh nu börjar det.. alla kappor och jackor som du kommer säga åh till och köpa.. åh nej..." hahaha! Anywho, kikade lite på höstskor igårkväll och hittade fyra snygga kängor för hösten. Har bestämt att jag vill ha ett par blanka i år, en ritkigt snygg detalj och perfekt för de lite regnigare dagarna. Det tredje paret här över var ju SUPERSNYGGA, föll lite nu. Från favvomärket Marc by Marc Jacobs, som jag bara tycker om väldigt mycket men har inte alls råd att köpa mycket från haha. Dessa fyra snyggisar är från nr 1 skobutiken Spartoo. Har även fixat direktlänkar till skorna om ni också föll hårt för nån av de. Vad tycks?
 
Hoppas ni får en grym start på veckan! ♥

INSTAWEEK #158

1. Denna snyggisklänning åkte på. Den fick jag av systern ungefär 2-3 år sen tror jag men den har inte åkt på förräns nu. Jag älskar färgen! 2. En liten selfie på lunchrasten... medan maten var i micron. Såg kommentaren om att jag inte hade visat er denna topp än? Oops! Får fota den i veckan och visa er. Ett av mina bättre kap.
3. Skämde bort världens bästa man med en massa höstfint, så himla kul!! 4. Den kvällen firade vi även vissa saker med sushi på Hattori Sushi Devil (K25). Dagen efter önska jag att jag kunde få äta om den tallriken.. 
5. Både fredagens och lördagens look. Me looove this top, så pretty. 6. Min snyggis och giraffen jag...
 
Jag är helt exhausted efter en bra vecka. Mycket jobb, träning, god mat och även en quality-friday med kärleken. Not bad. Däremot failade jag kosten nu i helgen, blev en massa godis på jobbet och donken ikväll med familjen. De kände för att hämta mig vilket jag tackar mucho för. Jag är HELT slut efter denna löningshelg, jäklar vad Stockholm kan shoppa. Anywho, tänkte va lite tantig och röra mig mot sängen. Jag är seriöst så exhausted efter denna hektiska dag och så börjar jag även tidigt imorgon. Lite extra sömn skulle inte skada. Sömn är kärlek.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll guys! ♥