WINE RED AND BEAUTIFUL

Tänkte kika in här och visa er en ny klänning i garderoben. I love it! Den kom ju ut tidigt i våras men då kändes den lite dyr för min lilla plånkis. Men hade ögonen på den och klickade hem den nyligen för ett lite finare pris. Tycker det var mycket smartare att fynda den nu då vädret är så mycket finare. Den åker på i veckan. Annars sitter jag på bussen och njuter av solen påväg till fästmannens jobb, ikväll spenderar vi lite quality time together. Han bestämmer vad det blir för middag, det ska bli spännande. Vad gör ni ikväll?

Hoppas ni har en mysig kväll! ♥

TEAT EVERYONE HOW YOU WOULD WANT TO BE TREATED

 
 
Godmorgon på er guys! Idag vaknade jag 6.. Det var ett bra tag sen jag gjorde det, jobbigt värre haha! Självklart blev det frukost på tåget. Allt för den där extra halvtimmen i sängen på morgonen, blö.. Ja, så segt äter jag frukost. Idag är det leverans som gäller på jobbet, det är rena rama workouten så efter det blir det breakfast #2. Yay me! Vad har ni för planer idag? Vädret är ju så upp och ned nu för tiden, så sola/bada kanske inte är så optimalt..
 
Hoppas ni har en underbar dag ♥

LAST CHANCE YOU GUYS

IKVÄLL avslutas auktionerna om en massa fint för garderoben, det mesta är oanvänt och har fortfarande prislappen kvar så in och fynda vetja. HÄR hittar ni min sida på Tradera. Hoppas ni har en fin kväll ♥