AN ICON TEE

Fick med mig en cool och enkel t-shirt  från Nelly nyligen, passar perfekt till vardagen eller kanske till och med fest. Half-off, woop woop! Just nu har ju Nelly ännu en kampanj; 10% extra rabatt på rean, hur bra?! Här finns direktlänk om ni också är intresserade av denna topp eller andra rea-snyggingar. Verkligen perfekt tid att fynda!
 
Dags för lunch och serier. Wi-fin på jobbet är koko så Netflix har ju inte kunnat användas, buhu! Men laddade ned några avsnitt av Fresh Prince som får underhålla mig denna lunchrast. Hoppas ni har en underbar kväll ♥

FRIDAYS ARE AWESOME AGAIN

 
 
GODMORGON ALLIHOPA! Som ni märkt har min kärlek för fredagar retuuurned, I love! Började dagen med en god omelett (1 helt ägg, 2-3 äggvitor, persilja, paprika, kryddor) och kalkonmacka till en kopp underbart kaffe. Allt detta framför Netflix, älskar. Btw, från och med imorgon kommer alla säsonger (1-10) av Vänner finnas tillgängliga där, hur bra?! Anywho, nu är det dags att klä upp sig lite ('cause it's friday, woop woop!) och ta några selfies, måste ju visa er nya håret wiho! Sen bär det av mot jobbet innan helgen kör igång. Vad gör ni idag?
 
Hoppas ni har en underbar fredag allihopa! ♥
Publicerat i FOOD IS LOVE
Taggar: bra tips på nyttig frukost / breakfast / fashion / frukost / ipad / leopard / netflix
Kommentarer (0)

ONE HELLA DAY ONE MIGHT SAY

 
Vilken spännande dag jag haft, wow oh wow! Började dagen i frisörstolen och fick halva håret kapat - kändes hur pirrigt och underbart som helst. Fortsatte mot jobbet där jag faktiskt sa upp mig. Något jag tänkt på ett bra tag faktiskt. Efter jobbet mötte jag upp min kärlek efter hur länge som helst, det känns verkligen som att vi har ett långdistansförhållande ibland när jag tänker på hur sällan vi ses. Jag känner mig väldigt säker i vår relation så det känns ju inte som att avståndet gör någon skada men åh vad man saknar varandra! Hoppas vi blir klara med plugget asap. Så ja, efter en fullspäckad dag är jag helt slut. Men det stoppar mig inte från att stå i köket och prova på att göra tonfiskbiff. Har skjutit upp på det hur länge som helst men ikväll blir det äntligen av. Mums!
 
Hoppas ni också haft en underbar torsdag guys! ♥