HMOCHINO KINDA THURSDAY

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv mår jag helt okej bara, vaknade nämligen lite snuvig.. uh-oh. Hoppas på att kroppen blev lite nedkyld temporärt, men samtidigt är det ganska logiskt att det är min tur att va förkyld. Det har ju gått runt ett bra tag nu, har inte varit sjuk sen i somras/våras? Oh well, kanske får ta ännu en vilodag från gymmet ikväll om det inte går över. Åh, typiskt. Men men, till något roligare - idag bär jag på denna balla sweatshirt-klänning från H&M Moschino kollektionen. Så jäkla ball! Skulle vart ascoolt till ett par strumpbyxor och boots/större sneakers men det blev byxor under för att hålla värmen idag. Next time maybe. 

Hoppas ni har en fantastisk torsdag! 

TSS TSS TSS

Ett par nya asballa favoriter i skosamlingen. Det känns som att jag köper skor väldigt sällan nu för tiden, eller? Hur som - dessa är från Nelly. Om ni är sugna på att kapa hem ett par, glöm inte att gå via Mybonus och tjäna lite på köpet. Om ni inte redan är medlemmar - regga er nu med koden LIUZA50 och få en fin välkomstrabatt. Trots att mitt samarbete med Mybonus faktiskt är slut så vill jag verkligen tipsa er om denna tjänst fortfarande, för det är så sjukt nice verkligen. Att få tillbaka återbäring från nätbutiker som t ex Nelly, NAKD och massa andra butiker gör nätshopping så win-win.
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Har haft en lång men bra dag. Efter en heldagsjobb kom jag hem, tog det lungan och äntligen sålde vi vår gamla tv-bänk också så var ändå tvungen att va hemma. Sen tog jag ju en vilodag från gymmet vilket är svårare än vad det låter... But I did it. Imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka på banan med backattack eller legday, har inte än bestämt det men vi vet ju vad för färg jag lär bära. Wihooo! Efter en ansiktsmask är det dags att börja rulla mot sängen. Även om jag kanske inte deckar direkt är det skönt att inte stressa till sängs, då brukar jag inte kunna sova alls för man är så uppe i varv och tänker på att man måååste sova nu nu nu. Hur gör ni på kvällarna?
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥

LIZZIE THE MONDAY SLAYER

HEJ GUYS! Hoppas ni haft en fin dag? Trots att dagen var riktigt grå så hade jag en riktigt bra dag. Första dagen på nya jobbet och japp, jag är tillbaka på H&M vilket känns jättekul och jag känner mig väldigt.. hemma, på nåt sätt. Jag kommer att jobba som supporttekniker vilket är då IT-intern-support. Kommer bli spännande! Jag är dock väldigt glad över mina månader på Teleperformance som verkligen kommer göra det enklare att förstå allt här. Vi märkte idag att mycket i systemen är byggda på liknande sätt. Efter en lång dag på jobbet bar det av mot gymmet för veckans första svettfest. Helvete alltså - jag mår bra nu. Utmattad också dock. Men ett väldigt nice pass, indeed. Svettfest deluxe! Insåg även att jag har varit igång i en vecka utan paus så imorgon väntar en vilodag från gymmet. Vad gör man ens på en vilodag...
 
PS - säljer ett par pälsjackor på Tradera just nu. In och fynda vetja! HÄR kommer ni in till min sida. Hoppas ni har en fantastisk måndag allihopa! ♥