HEAVY WEEKEND COMING UP

 GODMORGON GUYS! Äntligen fredag, dock en väldigt grå och regnig sådan. Men vad gör det när man fick till ett dunderpass denna morgon och nu är det dags för Fitnessfestivalen. Känns SÅ kul att gå i år igen och att stå med bästa samarbetspartnern Proteinbolaget. I år har vi dessutom teamat upp oss med Nutramino så gissa vilken dunder-monter vi har. Gonna be CRAAAZY! Om ni ska gå på mässan, fre-sön, så kom förbi monter A07:17 - den går dock inte att missa haha! It’s massive!

Hoppas ni får en dunderfredag allihopa!

ON THE GO

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Jag mår riktigt bra denna morgon faktiskt. Kickade igång dagen med legday och tog i lite extra faktiskt så det känns extra bra, wiho! Det känns så skönt att va tillbaka med morgonträningen, man tror ju att man blir tröttare av det innan man har testat men så är det verkligen inte. Tvärtom!! Efter dusch och fix slängde jag ihop en smoothie och drog till jobbet. Känns ju lite som fredag för mig då det är sista jobbdagen denna vecka. Resten av veckan har jag ett annat jobb, ska nu nämligen stå med Proteinbolaget på Fitnessfestivalen. SÅ KUL! Nån som ska på mässan? 

Hoppas ni har en fantastisk torsdag! 

JUST AN ORDINARY TUESDAY

HEJ GUYS, från världens tröttaste lizzie. Efter en lång och ganska så seg dag på jobbet bar det av mot stan för lite middag med min favvotös. Vi lyxade till det rejält denna ordinary tisdag och vips så blev den inte så ordinary längre. Efter en väldans massa catching up, god mat och massa skratt var man lagom mätt och seg för att rulla hem och sova. Fler bilder och mer om besöket dyker upp asap. 
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥