INSTAWEEK #48

1. Började veckan med ett galet gympass. Squattade tills jag inte ens kunde stå upp, FEEL GOOD. 2. I tisdags var vi hemma hos Musses kusiner Asim och Aswad och där hittade jag denna härliga magnet. Så sant, right?
3. I onsdags var det middag i Joyti apu's familjs restaurang, bilder och outfit från den kvällen kommer. 4. Det här läppstiftet alltså, I love! 
5. Igår kväll firade vi Kubra's födelsedag och examen på Gute Grill & Lounge med en dundergod grillbräda. Bilder kommer! 6. Dagens fest-outfit.
 
Som ni ser här har det hänt mycket de här dagarna och jag hänger faktiskt inte med, haha! Har en massa outfit och annat kul att visa er och det känns som att tiden bara springer förbi. Jag hoppas ni förstår att veckan har varit lite tuff för mig med jobb och aktiviteter varje helg men från och med idag kommer det bli betydligt lugnare, i alla fall i några dagar så jag hinner ikapp lite. Oh well, hoppas ni har en fin söndagskväll ♥

SUMMER DINNER PARTY

Jag och mina favoriter, visste inte att det var funny face som gällde..
Ser det inte ut som en bild för en serie? Haha!

Mitt hjärta och jag!
Jag råkade kittla Elina precis när vi skulle fota..
Men vi fick till det, till slut!
Bästa Joyti apu och fästmannen Musse. De är sysslingar, för er som inte visste det redan. En snygg släkt man gifter sig in i, eller hur?!
Vi var i deras restaurang Garam Masala som ligger i Rådmansgatan. Mysigt!
Palla va så snygg, Nodi!
Jag och bästa syster.
Desi människor och mango. Vilken kärlek!
Musses kusiner. Detta är alltså några av de som ska förhandla sig in i bröllopet om något år eller två, haha! Ja, förberedelserna är full igång.
Jag körde på Sizzlar, jag ÄLSKAR det!
Joyti apu bakade en UNDERBART god chokladkaka med vit choklad mousse och färska bär. Den var så god, åh! Måste prova mig på den någon gång snart.
Modellsnygga Nodi och.. lilla jag.
 
Så, det var några av alla bilder från onsdagskvällen då vi var på Garam Masala hela släktgänget. Vi hade både britter och amerikaner i gänget, snacka om att det känns annorlunda att snacka svenska igen. Det var jättemysigt och otroligt god mat. Vi rullade hem, haha! Fler bilder på outfiten hittar ni här. Anywho, idag var vi på Sharnas studentmottagning och åt god mat. Sen har vi bara vilat hela kvällen här hemma, SÅ skönt att bara ligga i sängen och titta på serier och äta godis. Mys. Ligger redan i slutet av säsong 2 i Scandal. Det är ju så sjukt spännande!!! Nu sitter jag i köket och fixar matlåda inför imorgon. Det här med hemlagat när man inte är hemma, så speciellt. Jag älskar matlåda, haha! Snacka om att va positiv. Men men, vi hörs senare med veckans Instaweek-inlägg. Wiho!
 
Hoppas ni har en fin söndagskväll ♥

RED WITH LEOPARD

Blazer, pants, necklace H&M, top Gina tricot, shoes Jeffrey Campbell
 
Onsdagskvällens outfit då vi var på restaurangbesök. Bilder från kvällen kommer senare. Utanför restaurangen fotade vi och det var helt underbart ljus där. Snart, promise! Hoppas ni har en underbart fin kväll allihopa ♥