Jag hjärta dagens middag


Syster gjorde entrecote med lök och potatisklyftor, som vi åt med älskling bearnaisesås. Det var så awesomely gott, jag ville inte att det skulle ta slut. Men efter att ha vilat ett tag så tog vi fram choklad och glass och såg på mer Vänner, en perfekt kväll med andra ord.

Men jag kom nyss ut ur duschen, jag antar att det är dags att plugga lite. Imorgon ska jag och syster hämta This is it-biljetterna och jag ska köpa skor och gardiner. Sen har vi den där prisutdelningsaken vi ska på.. Yay. Men godnatt för ikväll!

091031's


Dagens humör:
 GLAD, verkligen verkligen glad! Efter mycket jobb var rummet äntligen klart, ahh vilken känsla. Men det var so worth it.
Dagens borde: plugga, rumbytandet har tagit på energin men nu när allt är klart kan jag ta tag i plugget igen. Högen av böcker ser hemsk ut.
Dagens frisyr: sne fläta, bara för att det plingar på dörren hela tiden och mitt hår var kaos. Att bo precis vid dörren kanske inte var det bästa after all.
Dagens klädsel: svarta velourbyxor, en vit print tisha och velourjackan.
Dagens planer: laga mat med syster, se på Vänner, äta choklad och plugga lite. Det blir awesome mat idag, längtar. Jag hjärta bearnaisesås forever.
Dagens materiella vill ha: en vit mjuk matta för att ha i rummet, IKEA here I come!
Dagens längtan: att sätta sig med den goda maten framför mig och se på Vänner, det kommer bli awesome. Det var sjukt länge sen jag såg på Vänner!
Dagens fundering: som igår, som Chandler i Vänner undrar; Kalle Anka har inga byxor på sig vanligtvis men när han kommer ut ur duschen bär han en handduk vid midjan. Why?
Dagens beroende: Spotify. Vilken underbar människa skapade det här? L-O-V-E
Dagens vackraste: denna bild här ovanför, jag vet inte vad exakt hon har på sig men ser det inte grymt ut? Speciellt den stora koftan eller vad jag nu ska kalla detta.
Dagens tråkigaste: bära upp allting, det tar på sjukt mycket energi.
Dagens roliga: pappa går ut och plingar på dörren och säger "Bus eller godis"! hahah
Dagens låt: Syster lyssnade på den här förut och nu har jag hakat på denna också, grym!

Jag älskar mitt nya rum


Leopardpåslakan, rosettkuddarna och andra finkuddar!


Jag är helt S-L-U-T. Idag har jag också gått upp och ner med en massa saker. Garderoben är snart klar, ett skåp kvar, det känns riktigt skönt det här. Ny våning, det ska bli intressant. Jag lär ju få mindre träning, haha om man nu kallar springa upp och ner för trapporna tusen gånger per dag träning (jag gör det). Jag vet att nästan alla mina inlägg nu för tiden handlar om rummet men det är så freakin exciting för mig, jag älskar changes (ibland då). Det känns som en skoldag på en ny skola, either you love it or you hate it.

Imorgon ska jag ut och köpa fina gardiner och ett par skor som jag är helt dökär i. Ni vet pälsjackan jag var ute efter? Jag har gett upp. Jag är oftast inte typen som ger upp när det gäller sånt, jag brukar kriga tills jag får det jag vill ha. Men den här gången orkar jag inte mer. Den är helt enkelt spårlöst försvunnen.

Ikväll ska jag och syster äta entrecote (stavning?) och älskling bearnaisesås, OM vi inte älskar det. Sen blir det lite serietittande och chokladätande. Jag måste få lite plugg klart också. Imorgon ska vi ju på någon sak.. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, prisutdelning? Något väldigt random i alla fall, hopefully kommer people jag känner, annars lär mobilen och musiken bli mina bästisar. Eller så kan jag vara creepy och försöka lära känna nya människor, haha.

Men då var min paus slut. Later!