PREPARED FOR RAIN AND SNOW

- I samarbete med Spartoo -
Ni anar inte hur länge jag har varit ute efter ett par blanka skor, sååå länge! Tycker det är så himla ballt. Speciellt till en helsvart outfit. Har dock inte hittat "den där perfekta modellen" än men tycker att dessa från Lemon Jelly var en värdig kandidat, visst var de enkla och fina? Precis som jag gillar det, kan mycket möjligt bli dem! Nu när det regnar varannan dag är det även praktiskt att ha blanka skor så regnet bara droppar ned istället, sen snö.. Btw, helt sjukt att det redan snöade igår?! Oh no.. För tidigt! Gäller att va fit for fight med ett par praktiska och snygga vinterstövlar asap. Fler snygga nyheter hittar ni hos Spartoo. Ahh, hösten är en underbar modemånad! Både när det gäller skor och kläder. Love!  
 
Klar med månadens sista arbetsdag, helt sjukt att oktober är över? Har varit en väldigt mysig månad för mig, bortsett från sjukveckan. Dags att ge järnet - månadens sista träning, leggooo! Ha det bäst ikväll guys! ♥

PROATS IN MY HEART

- I samarbete med Proteinbolaget -
 
 
 
Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra. Själv är jag pigg och glad efter en bra måndag och hoppas på att göra samma sak med denna dag. Önskar dock jag var en sån som kunde vakna ännu tidigare och äta en go’ frulle hemma (skulle lätt ha blivit prottegröt toppat exakt såhär!), men när jag börjar tidigt har det blivit skönare med en lättare to-go frulle så man får sova lite till. PS, har lagt ut receptet för min mumsiga proteingröt tidigare men det var ett tag sen. Någon som skulle vilja att jag publicerade receptet igen? 
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥

HETT TIPS

ALLTSÅ - YAS PLEASE! Vi fick in NYX Eyebow gel på H&M häromdagen och jag kunde ju inte låta bli att prova och wow vad den var grym. Formulan är riktigt bra och håller hela dagen, den är lätt att hålla och borsten är lätt att styla med och det kommer inte ut överdrivet mycket utan precis lagom. Jag är kär! Ett hett tips till er som är ute efter en bra men inte pissdyr eyebrow gel. Har någon av er provat den? Håller ni med mig eller gillade ni inte den?
 
Måndag, klar på jobbet och dags för träning. Taggad! Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥