Ny mp3


Hellooooow! Idag är jag glad, köpte precis en mp3. Ganska tråkigt och åka till stan ensam, men är man tvungen så är man. Asså webhallen har blivit min nya favorit (i elektronikvärlden eller vad man nu ska säga haha). Exakt den här mp3n med samma minne kostade typ 200 kr mer i Netonnet, och de ska ha bäästa priserna. Besviken på er netonnet. Anyways, kom hem för ett tag sen och lägger in låtar i mp3n. Den är jääääätteliten, för att ha så många låtar (4 GB). Bilden är ju förstorad men egentligen är den verkligen jätteliten haha. Aja nu ska jag fixa lite till. Toodles!

Webhallens hemsida, ifall ni vill kolla lite :)

Dagens vänner quote

Godmorgon people!
Vaknade idag och åt "fattiga riddare" och såg på vänner, as usual. Jag tror de börjar bli en rutin haha. Efter de väntade jag på datan så jag gick upp till mitt rum och såg på High school musical, gullig nördfilm. Anyways, nu sitter jag och väntar på pappa för vi ska ut och köpa mp3. Den här gången ska jag verkligen inte tappa bort, såå jobbigt. Ska försöka hitta laddare till den så jag inte behöver datan varje gång jag ska ladda mp3n, de skulle bli jobbigt. Men de är Creative, älskar de faktiskt. De är så bäst. Aja, här får ni dagens vänner quote. Enjoy!

During the ball game
Monica: Oh my God! The cat's making my eyes water! Don't throw it to me! My vision's been compromised! (Wipes her eyes) Okay. Okay. It's okay. That was close!
Chandler: Yeah, you almost overreacted to something.

Tyskland ska ut

Hejhej!
Pappa tvingar mig att kolla på EM så här sitter jag me familjen i tv rummet och hejar på Spaanien, vill veeeeerkligen inte att Tyskland ska vinna, heeeell noo. Idag har inget blivit gjort, har packat klart woho. Bd på onsdag! YAY. Imorgon blir de en snabbis in till stan, hopaps de går bra. Men nu ska jag ge datan till elina, soo long!

GO SPANIEN!