TiredJag åt precis mammas goda räkpizza, SÅ MÄTTANDE. Åt även en marrängswiss medans jag såg på The hills, har ju missat en massa avsnitt, entertaining. Makela (eller hur det nu stavas) är så sjukt snygg, i die. Men anyways, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det mer The hills och Scrubs. Jag diggar verkligen det här sommarlovet, tanken av att inte öppna en enda bok i flera månader gör mig lycklig. Det enda som händer nu är jobb och häng lite här och där, efter det blir det ju bara fun time. (OM jag längtar..) Men som sagt, duschen väntar och sen (eller imorgon) visar jag er det jag köpte idag.. Sen måste man ju välja kläder för imorgon, varför måste det vara så svårt? Juste, imorgon blir det häng med en galen bandit också. Bra väder på det är ett plus ♥

Shorts JC, topp Monki, väska Italien, smycken hm, lindex, creole

Dagens

Dagens humör: Nja.. helt okej!
Dagens borde: träna på min SISTA presentation..
Dagens frisyr: slarvig (!) fläta
Dagens klädsel: jeansshorts till randig topp (visar senare)
Dagens planer: kolla på Scrubs, äta pizza, duscha, Scrubs och sova (trött..)
Dagens materiella vill ha: en svart jäkla byxdress..
Dagens roliga: att skrämma folk, finns inget roligare! och att träffa bästis :)
Dagens längtan: 2 veckor..
Dagens fundering: var i helvete kan man hitta svarta shorts? Jag menar, svarta shorts? Det borde va hur enkelt som helst men allt jag hittat har varit fult. Ful längd. Ballong..
Dagens beroende: TETRIS ♥
Dagens vackraste: ingen aning..
Dagens tråkigaste: jobbet..
Dagens låt: En GAMMAL men underbar låt!

Av någon anledning har jag inte orkat blogga idag, mycket på jobbet. Men nu ska jag upp och hjälpa mamma med pizzan (om hon inte är klar, mamma är bäst i köket!) och sen blir det Scrubs, ligger nu på säsong 3 bästbästbäst. Outfit och dagens shopping kommer upp också. Det är mycket det. Här i bloggen har jag ändå varit rätt så duktig med att visa bilder, jag har inte orkat lägga upp bilder från studenten eller Italien på facebook. Latmask number one. Men hur som helst, mat! Im starving. Puss!

Right now

Då var man hemma från en halvbra-halvdålig dag. Det som gjorde dagen en av mina värsta var den stora spindeln i rummet som gav mig världens PANIK och för att döda den (så jag skulle kunna sova inatt..) missade jag tåget, great. När jag kom fram till jobbet får vi världens jobbigaste task och så har man grymt ont i magen, great x 100. Som tur hade Josephine ipren, så det blev bättre senare. Efter jobbet träffade jag ett par vänner i stan, träffade även på Musse pigg när jag windowshoppade. En snubbe med torrare humor får man nog leta efter, haha. Men resten av dagen var great och nu är jag äntligen hemma, älskar den avslappnade känslan då man precis kommit hem. Lovely.

Vet ni, jag föll hårt när jag såg det här fina transparenta randiga linne och dum som jag är provar jag ALDRIG kläder innan jag köper det. Idag hade jag på mig den och den satt verkligen inte bra, den åkte ner (för mycket!) hela tiden så vi får se vad jag gör med den för just nu vill jag inte ha den. Varför ska fina plagg alltid sitta så fult? Men anyways, nu ska jag göra mat och se på Scrubs. Btw, jag ÄLSKAR the fact that mina naglar är korta igen. Sen är den finfina ringen från Italien, älskar den. Vi hörs people!