GOES WITH EVERYTHING

- I samarbete med Spartoo - 
Old skool, Vans (här)
 
Medan hubster tar en nap sitter jag och kikar på skor. Det låter ju hälsosamt, har knappt plats för fler skor men äh.. Får passa på medan han inte ser. Anywho, är ute efter ett par enkla vardagsskor som passar med allt. Ni vet ju säkert att jag älskar sneakers, typ det skönaste och ballaste som finns. Men min stil skiftar verkligen från dag till dag. Ena dagen kan jag va sporty chic och andra dagen är jag flickornas flicka i en blommig klänning. Då tycker jag faktiskt att dessa Vans skulle behålla det fina lite, mer än ett par vita Air forces - som jag troligtvis skulle ha idag. Får kika vidare på Spartoo och se om jag hittar fler fina kameleont-skor, annars är dessa här över en stark kandidat som inte kostar skjortan. 
 
Medan hubster fortsätter nap:a, passar jag att ha Gilmore girls i bakgrunden while shoe shopping. Bra kombo. Känns kul att ge den serien en fair shot nu när man är lite äldre. Kollade på den förut men fattade inte riktigt det speciella då så jag gav upp. Men nu är det så många som ÄLSKAR den att jag kände att den förtjänar en andra chans, en rättvis chans. 
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥

BACK HOME

Godmorgon på er guys! Denna gång från Sverige. Vi landade sent igår natt och det första vi gjorde när vi kom hem var att dricka vatten. Jäklar alltså, så mycket kärlek för svenskt vatten. Veckan har varit underbar, mycket chill och mycket mat. Bilder kommer, däremot var vi ganska chill med bilder denna gång. Det chillades till max denna gång, välbehövt. Oh well, dags för frulle! 


Hoppas ni har en underbar dag och att ni får en grym start på veckan!

SAY HEY IT'S VACAY

Hej på er guys! Ny vecka, nya tag - right? Nja, kan säga att min kost denna vecka inte kommer vara så värst inspirerande. Så fort jag gick på semester har jag mer eller mindre bulkat, haha! När semestern är slut blir det deff mode, pronto. Men men, inget jag tänker på nu - denna vecka är det total relax som gäller. Så hejhej från ca 38 grader!


Hoppas ni alla får en underbar start på veckan!