YOU CAN'T SIT WITH US


NLY Trend (här)
 
Den 30:de april 2004 släpptes filmen Mean girls, en av mina absoluta favoritfilmer. Det är bara så sjukt roligt att 10-årsdagen hamnade på en onsdag. Ni som sett filmen kommer väl ihåg the line "On Wednesdays we wear pink" så ja, idag för att fira denna härliga dag så bär jag upp detta linne. "You can't sit with us!" är ju såklart också något vi alla kommer ihåg, haha bästa filmen någonsin! Toppen är hur härlig som helst och passar perfekt till kvällens grill med lilla familjen. Musse har bakat sina goda brownies med kokos på, mums! Det ska bli så kul!
 
Hoppas ni har en underbar kväll! Be safe! ♥
 

VANILLA WILDBERRY

 Godmorgon guys! Gissa när jag vaknade idag? 6! Haha jäkla vana. Oh well, unnade mig lite mer sömn innan jag drog ut. Kom precis hem efter lite power yoga, så darn svårt det där. Det är sjukt hur mycket styrka som krävs! Efter passet och lite extra träning drack jag goda shaken Vanilla wildberry från Fitnessguru, så god! Sen fick jag lite annat smått och gott. Nudlarna blev en present, haha gotta love them, så snälla! Oh well, dags för en liten lunch.
 
Hoppas ni har en underbar dag! ♥

FAM FAM TIME

Fina syster och jag ett tag sen!
 
Phewww, vilken dag! Tentan är finally skriven och nu är jag hemma och tar det lugnt med familjen. Har inte gått runt hemma i ja, myskläder och bara ja, varit... på HUR LÄNGE SOM HELST! Helt stört. Äntligen lite relax! Drog en sväng till centrum och fyllde på med frukt och bär i kylen, har inte ätit gröt på evigheter! Imorgon är jag äntligen back on track, som jag har längtat. Oh well, dags för en relax kväll med min fina familj. Ha det bäst! ♥