BIRKENSTOCK

Vad tycker ni om Birkenstock tofflorna? Tänker lite "lärarskor" när jag ser dessa, men samtidigt har jag sett många bära upp dessa hur chict som helst. De ser ju otroligt bekväma ut så blev lite sugen på ett par, kanske till jobbet. Annars kör jag alltid på bekväma (!!!) sneakers från Nike på jobbet, även ifall det inte alltid passar till outfiten haha! Men dessa kanske skulle kunna funka, de ser ju ut att ge bra stöd under långa dagar. Sen är det ju kul att leka med nagellack på tånaglarna. De lackade till höger såg ju i alla fall lite tuffare ut, eller vad tycker ni? Såg att de inte kostade alltför mycket, i alla fall på favorit sko-shopping sidan Spartoo.
 
Redan finito på jobbet, dags att rulla hem och träffa föräldrarna igen efter tre långa veckor. Hoppas er fredag rullar på fint! ♥

VANILLA CHIA PUDDING

 
 
2 dl mandelmjölk, 2-3 msk chiafrön, vaniljextrakt
 
Godmorgon på er! Äntligen fredag right? Skulle ju ha en långhelg men när de ringde in från jobbet igår för ett kortpass idag kunde jag inte riktigt låta bli, oh well som tur slutar man tidigt i alla fall. Med tanke på all kommande höstmode kan lite cash inte skada, wiho! Måste bara visa er gårdagens chiapudding som jag toppade med blåbär, kokosflingor och valnötter. Riktigt gott och mättande! Efter gymmet med hubbylove igår serverade jag hans första chiapudding. Ja, jag kommer ihåg min första chiapudding. Konsistensen är ju något att vänja sig vid, hans första reaktion var ju priceless haha! Har ni provat chiapudding? Tycker ni om det?
 
Hoppas ni har en underbar fredag allihopa! ♥

MEOW OR NEVER

Hur söta tofflor? Ända sen jag spillde kvarg på mina tidigare tofflor (latheten tar över, annars skulle jag ha tvättat dem haha) så har jag varit ute efter ett par mysiga tofflor. Föll så hårt för dessa gulliga tofflor från H&M nyligen, så i helgen slog jag till. Love them! Jättesköna och bekväma att gå i. Har alltid strumpor eller tofflor på mig hemma, haha! Anywho, nu blir det Empire marathon och mango-smoothie, så skönt att va ledig. Vad gör ni?
 
Hoppas ni har en mysig torsdagskväll guys! ♥