A FUN FRIDAY

Dagens sällskap.
Drog med syster till Svenska hamburgerköket, åhh.. så gott! Det fick bli veckans cheat meal.
Mätta och trötta tjejer.
 
Ni ANAR inte hur trött jag är, hur trötta vi båda är. Efter ett grymt bra och roligt gympass tillsammans drog vi mot Svenska hamburgerköket, fy vilken snöstorm vi fick gå igenom. Det gjorde ju inte saken bättre då jag praktiskt taget DROG med henne dit, haha! Men nöjd blev hon, så wiho! Efter det drog vi mot stan för lite shopping och walking around. Men det varade inte alls länge då vi båda var SÅ trötta. Kom hem en timme sen och har seriöst bara SUTTIT. Inget annat. Känner mig SÅ trött och tung som bly. Oh well, hoppas ni har en fin kväll ♥

EVERYDAY LIFE

1. Jag tror faktiskt att, som bloggare, tar man fler selfies än någon annan. Haha! 2. Svensk husmanskost på Il forno con tapas. Vi var bara så sjukt sugna på det, men nästa gång vill jag prova deras pasta eller pizza. 3. Jag är så sjukt kär i denna topp från Urban outfitters. 4. Blir knäsvag av denna bild på min fina. 5. Lite mys på Café Levinsky's. 6. En av mina favoritsnacks; uppvärmd Questbar med chocolate peanutbutter (dark chocolate dreams). Så gott!
 
Några bilder från min vardag. Polaroid-foton har varit en svaghet för mig i flera år, foton blir så balla. Love it! Tänkte faktiskt kika lite på en riktig polaroid kamera, såg några häromdagen som hade en och det såg så coolt ut när de fotade saker och personer. Men tills dess, vad sägs om att jag visar vardagsbilder på detta sätt? You like?
 
Hoppas ni har en fin kväll ♥

COMFY JUMPSUITS

1. Soaked in luxury (Här). 2. Vila clothes (Här). 3. Ichi (Här
 
Ett plagg som jag verkligen älskar är byxdressen, speciellt de långa. Det är ju så snyggt! Speciellt när man markerar midjan med ett snyggt eller enkelt skärp. Den enda nackdelen med jumpsuits är ju när man ska på toa, haha! 
 
Nu blev vi finito med dagens workout, dags för lite mer cardio - nämligen shopping! Hoppas ni har en fin dag ♥