TODAY'S SHOES

 
Dagens skor blev Vans, älskar dem. Jag är ju sjukt bekväm av mig, även ifall jag skulle vilja ha klackar oftare så är det något jag inte alls orkar med på jobbet då man står och går i flera timmar. Har haft låga klackar ibland, men oftast blir det sneakers för min del. Vissa outfits passar ju så mycket bättre med klackar men jag känner att vansen kan komplettera en sån outfit väldigt bra. Däremot var jag otroligt osäker på storleken då min vanliga storlek kändes lite tight och jag vet att man brukar behöva inlägg i dessa om man är väldigt aktiv som jag är, för de är helt platta så det kändes smart att gå upp en storlek och jag är glad att jag gjorde det. Nu kan fötterna andas bra, trots att man står/går hela dagen och man får plats med inlägg/sulor utan att det blir trångt. Vad tycker ni om Vans? Jag vet att det har blivit alltmer poppis att ha det. Häromdagen stod jag och 3 kollegor och jobbade och en av oss insåg att vi ALLA hade exakt dessa skor på oss. Sjukt! 
 
Hoppas er onsdag rullar på fint! ♥

THE LAST DAYS

 
Godmorgon på er! Imorse var jag och hubster uppe med tuppen och drog iväg till gymmet. En så skön start på dagen! För min del blev det spinning i 45 min (har verkligen fastnat för spinning haha!) och styketräning (tunga vikter, snabba reps, minimal vila) följt av en längre stretch. Har haft världens träningsvärk i benen lately så det var riktigt skönt. Phew vilken morgon, svettet ba rann och rann! Känns verkligen bra denna månad, känner att jag har kommit långt och månadens sista benpass var en riktig winner. Efter en GOD frulle framför netflix tänkte jag bara fortsätta chilla lite innan ännu en lång dag på jobbet. Får fundera lite på dagens outfit. Känner för något lite tuffare idag. Vad gör ni idag guys?
 
Hoppas ni har en underbar onsdag allihopa! ♥

TUESDAY CELEBRATION

Tror inte någon av er har missat alla rosor på min Instagram lately, haha älskar köksbordet just nu. 
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår prima. Jag är SÅ trött idag då jag endast fick ett fåtal timmars sömn igår natt, från med kl 20 sprang tiden och VIPS var klockan 23 något...? Sjukt. Anywho, efter en kort men hektisk dag på jobbet bar det av mot ett par roliga ärenden och sen blev det lite träning också. Ett grymt ryggpass senare stod jag fixade steak till mig och hubster för kvällens middag. Det blir klassikern steak med sallad och slender chefs (ej spons) BBQ sås. Gott, mättande, lowcarb - perfekt middag. Kaaaanske blir en lohilo efter, vi har en del att fira men det går inte riktigt för mig just nu men på fredag (1 dec - bye bye no cheat november) - då jävlar! Först på to-eat-listan är pommes och lussebullar. YUM.
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥