SUMMER VIBES

 
Helgens grymma väder betyder ju fina vårkläder, right? Denna snyggis outfit från H&M skulle invigas idag men kom inte alls på imorse vad jag kunde ha för jacka till outfiten (jätteviktigt, haha). Har inte hunnit ta fram mina vårjackor då det är så kallt då och då. Så till slut skippade jag kjolen och körde på svarta jeans istället. Blev rätt så sassy ändå. Däremot kom jag på att jag har en tjockare svart kappa i garderoben när jag satt på tåget. Eller hur skulle ni kombinera denna outfit? Vad för jacka kan ni tänka er? Åh, den skulle ju ha varit så snygg till och jag som verkligen ville inviga kjolen speciellt. Oh well, next time. Denna outfit kommer va riktigt snygg i sommar till bara ben. En skön, casual och chic outfit. 

Hoppas ni har en underbar kväll allihopa! 

SATURDAY MORNING FOOD

 
Godmorgon på er guys! Sista april och valborg idag, hur sjukt fort har inte tiden gått i år? Hinner ju inte med, det känns seriöst som att det var lördag igår och jag satt och tvekade mellan burgare och pizza. Haha sjukt! Ikväll blir en välförtjänad treat day efter ännu en veckas hard work. Jäkligt stolt över mina framsteg och viljestyrkan när det gäller kosten. Skulle jättegärna velat börja dagen såhär, med en god smoothie och ägg men hann inte förbereda nåt igår. Oh well, två ägg gick att fixa i alla fall. En tufffff helg väntar, ända sen löning i måndags har det varit fullt ös praktiskt taget varje dag, så denna helg lär bli total kaos. Ska någon av er ut i krigszonen?
 
Hoppas ni har en underbar lördag! ♥

HAPPY PLUGS COMBO

Hej på er guys! Hoppas ni mår prima. Äntligen dags för lunch. Jobbet rullar på bra, ganska mång jobbdagar i rad nu. Som tur har man förberett med mat, frukost och allt möjligt så har en bra flow ändå. Annars tänkte jag passa på att visa er hur fin telefonen är just nu. Skalet och hörlurarna är från Happy plugs. Ni har väl inte missat Nelly's grymma rabatter just nu?! In här och fynda!
 
Hoppas ni har en fin fredagskväll! ♥