GOODBYE MARCH


A recent outfit - top urban outfitters, lips mac (vino + diva)
 
Hej på er! Hoppas ni haft en fin dag. Bortsett från lite lidande av visdomständerna (som jag faktiskt måste gå och kolla upp, såhär ont såhär länge låter ju lite skumt) och stress inför delinlämningen för uppsatsen ikväll har jag nog haft en helt okej dag. Känns bara så skumt att denna månad bara flög förbi! Helt sjukt. Oh well, ska fortsätta. På tal om inget, invigde min snygga ying-yang-topp från Urban outfitters nyligen. I LOVE IT! Läppstiftet också. 
 
Hoppas ni har en underbar måndagskväll guys ♥

WELL HELLO THERE SPRING


Köpte ett härligt vårigt skal på H&M nyligen, I love it! Tror den gick på 60-70 kr. Blommigt är verkligen ett SUPER-härligt mönster som jag överanvänder på våren och sommaren. You like? Cause me loooove!
 
Äntligen hemma efter en kort föreläsning och så passade jag på att hämta det efterlängtade Fitnessguru-paketet, inte för att man behöver längta så länge - deras leverans har ju alltid varit blixtsnabb! Har en massa nytt gottis i skafferiet nu, längtar tills visdomständerna lugnar ned sig lite. Då ska jag prova på en massa goda proteinsaker! 
 
Nu är det plugg som gäller. Ikväll ska metoddelen inför uppsatsen in, ahhh stress! Ha det bäst guys ♥

MY BEST PAL

Åh, är så nöjd över både datorfodralet och mac-skalet jag fyndade på Ebay. Det går liksom inte att shoppa någon annanstans när man väl har smakat på det smaskiga äpplet known as Ebay. Freakin' guld! Oh well, efter en skön förmiddag här hemma är det dags att dra mot plugget för en föreläsning. Hoppas ni har det fint idag guys ♥