BAKING LIZZIE IS BACK

Åh, vad man har saknat att baka! Slängde ihop en mudcake med marsmallows och mini-oreos precis, hubster gillade doften som spred sig genom hela lägenheten så vi får hoppas på att det smakar lika gott. Den ser väldigt lockande ut i alla fall, eller hur? 
 
Hoppas ni har en underbar lördagskväll! ♥

GETTING READY FOR LE PARTAY

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Sov uuuut idag, så skönt. Har haft världens jobbperiod lately, var till och med tvungen att kolla upp ifall jag faktiskt var ledig idag haha! Oh well, vaknade vid 5 i vanlig ordning men fortsatte såklart att sova. Sjukt hur kroppen kan bli van vid vissa tider. Anywho, vi började dagen med frulle och städ. Nu är det bara att dammsuga och moppa, sen är vi finito. Sen kommer min favoritdel; förbereda snacks-bordet. Vill ni se gottisbordet? In på snapchat (liuza) eller instagram (liuzaa) för att se kvällens uppdateringar live.
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥

NEW INTERIOR DETAILS

Det blev en ny lampa lite spontant en måndag ett tag sen. Från Mio. Enkel och fin! 
Tidigare hängde ju denna lampa i vardagsrummet som fick bli en ny bordslampa tack vare en lampfot från Lagerhaus, postern är från Desenio och inramad med en svart träram från Lagerhaus. En favorithörna.
Hur underbar är inte detta ljus från Lagerhaus som jag fick av Mithila och Husse på födelsedagen, hitills har jag faktiskt inte tänt det än, bara sniffat på lite och den luktar så fräscht. Sen älskar jag ju förpackningen! 
Another bright spot (hehehehe) är denna lampa från Lagerhaus, själva stående delen var ganska billig, sen köpte jag till guldelen med switch som jag sedan satte ihop med en gammal glödlampa från Lagerhaus. Det fina doftsetet fick jag i present av hubster, det var nog en present till oss båda, när vi flyttade in. Den tänkte vi inviga på housewarmingen.
Ja, nu blir det sådär fel igen.. Dagen efter dessa bilder var tagna flyttade vi (läs obeslutsamma jag) på allt igen haha! Men ja, guldpalmen och dena fina korgen i druvblad från Ikea med en plast-innerdel flyttade vi på så den står bredvid tv:n och här står istället olivträdet. Sen kapade vi hem en poster jag haft ögonen på länge. Älskar just denna ananas i kallt ljus och ja guuuuld!
Haha, vill ni veta något kul? Jag ändrade precis på postern här i hallen bara 10 minuter sen. Precis innan jag började på detta inlägg flyttade jag runt på lite saker, denna bild är nu i badrummet och en annan otroligt cool bild finns i hallen som hubster rådiggare WIE! Sen är ju denna pall från Mio en av mina absoluta favoritköp. Den största anledningen ser ni här..
 
Så, lång dag. Verkligen! Efter en låååång dag på jobbet tog man äntligen de där stegen ut och inte än har det slagit mig att jag är ledig i typ en vecka - hur skönt?! Gick och fixade naglarna inför helgen på Sisters nail på Skrapan. Hamnade där i stress dagen innan vi skulle till Paris och det var helt okej, vissa gånger var det riktigt bra och därför hag jag fortsatt, sen var deras stämpel-period inte så lång så jag tänkte why not, men idag har jag insett att jag aldrig mer kommer sätta foten där.
 
Nu måste jag skriva av mig lite: mitt i min behandling byter de tjej och den nya tjejen var sjukt rude, snabb och slarvig. Fick säga åt henne att naglarna var snea (?) typ 10 gånger och andra detaljer. Väl klar och skulle betala säger de ett pris ca 150 kr dyrare än vad jag skulle betala för en påfyllning av akryl. Ja, tydligen så har de höjt priserna. Okej, men ni har en inramad tavla precis framför oss med era priser där det står att jag ska betala 400 kr. Nej, du hade väldigt mycket utväxt så det blir dyrare blablabla. Har du varit här förut? frågar hon. Ja säger jag och visar mitt stämpelkort. Ja men då förstår du oss, du vet hur vi jobbar. Haha, det var den dummaste förklaringen jag någonsin hört. Men till den viktigaste punkten; en sån prisändring måste ha informerats INNAN, i såna fall - kanske när hon såg utväxten eller så. Jag droppar korten om konsumenträtt (deras priser står ju liksom framför oss medan vi tjafsar om priset?! haha så oproffsigt) och att jag har rätt till det priset som står framför mig. Om de ändrar sina priser måste de ju göra det och den nya informationen måste stå framme innan jag eller vilken som helst kund väljer en behandling. Oh well, fick betala mina 400 kr till slut men jag vet verkligen inte vad de tjänade på det då de förlorade en kund som kunde ha kommit tillbaka ett par gånger till.. för ynka 150 kr. Bra där! Har i alla fall ett nästan fullstämplad stämpelkort (5/6 är stämplade, och sen får man halva priset gången efter). Vill typ slänga den för jag är så arg över hur oproffsiga de var men om någon av er vill ha den kan ni ju få den. Jag rekommenderar inte stället alls dock. 
 
Phew,, done. Naglarna blev ju fina till slut men verkligen inte värt det otrevliga besöket. Oh well, får njuta av långa naglar ett tag till, nästa månad kapas dem. Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥